Nayab Jabbar

Allmennmedisin

Autorisasjon (2016)

Bytt fastlege

Bytte til Nayab Jabbar?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Nayab Jabbar's oppføring der.

SiO Helse Telefonnummer 22 85 33 00 22 85 33 ...
Problemveien 9 0314 Oslo
Nayab Jabbar er en av 621 fastleger i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Nayab Jabbar

Avbestiller nesten ALLTID mine viktigste timer

Jeg har aldri møtt denne legen fysisk, men to ganger på videokonsultasjon i løpet av ett og et halvt år jeg har bodd i Oslo og hatt henne som lege. Hver eneste gang jeg bestiller veldig viktige timer, så avbestiller hun dem samme dag som jeg skulle komme. I dag visste hun at jeg og en viktig person skulle komme, fordi jeg er syk og virkelig trenger økonomisk hjelp. Nå står jeg uten penger og har sluttet å bli skuffet over at dette skjer, fordi jeg forventet at det skulle skje. Som forrige gang måtte jeg ringe SiO for å få en hastetime hos en annen lege. Jeg har vært på mange legetimer i løpet av studietiden min her, men velger alltid en vikarlege i stedet for henne. Første gangen jeg trengte henne var da jeg nettopp hadde startet studietiden og hadde nesten ikke sovet noe på to måneder og trengte sårt hjelp. Da hadde jeg en videokonsultasjon med henne, fordi det var det eneste hun hadde og hun snakket nedlatende til meg. Jeg fortalte henne at jeg hadde barndomstraumer, og hun uttalte seg om ting hun ikke kunne noe om. Hun sa hun skulle gi meg medisin mot depresjon og som skulle hjelpe på søvn, men den medisinen gjorde meg veldig sløv i flere døgn etterpå og jeg knuste ting på laben da jeg var veldig klumsete av den sløvheten. Derfor sluttet jeg ganske fort på medisinen, og bestilte ny time. Den avbestilte hun samme dag som jeg skulle komme og det var på min bursdag også. Jeg skulle gi meg selv god søvn i bursdagsgave, men neida. Jeg var så desperat etter å sove at jeg måtte ringe inn til hastetime og fikk heldigvis en god lege som hjalp meg. Da fikk jeg endelig sove, men jeg mistet en del av studietiden som jeg kunne brukt på noe nyttig, men søvnløsheten gjorde meg så syk. Andre gang jeg snakket med henne var også på en videokonsultasjon, men da var det på et møte med flere andre til stede. Da var hun blid og hyggelig. Hmm... hun var ikke sånn den ene gangen jeg snakket med henne alene. Er sånn 2-3 ganger hun har avbestilt viktige timer samme dag som timen skal være, og jeg må ringe inn for å få hastetime ellers går jeg til grunne. Så alvorlig er det. Jeg forstår at man kan bli syk, men hun setter ikke opp ny time og sjekker aldri opp på deg. Hun har fått mange viktige epikriser fra sykehuset, men jeg blir aldri kontaktet selv om det er veldig viktig. Bro bryr seg jo ikke om det går bra med folk virker det som når jeg leser andre reviews. Bro ble lege for status eller noe. Andre SiO leger ringer i ettertid og spør om jeg har det bra. This one could never.

Grundig undersøkt? Nei. Grundig undervurdert? Ja.

Den dårligste legen jeg noen gang har hatt. Informasjon fra andre helseinstanser når aldri frem — og når man påpeker det, snus det på et nesten genialt vis tilbake mot en selv.
Klinisk undersøkelse var så godt som fraværende. Anamnesen fungerte ikke, og behandlingsplanen var uklar.
Verst var likevel pasientbehandlingen: nedlatende, infantiliserende og grunnleggende respektløst. Man forlater rommet som om man ikke er blitt tatt på alvor — verken som voksen eller som pasient.
Ikke anbefalt.​​​​​​​​​​​​​​​

Jeg gruer meg til å gå til legen

Først og fremst, Nayab er kunnskapsrik og faglig dyktig. Det er desverre det eneste fine jeg har å si om henne.
Mange ganger går jeg fra legekontoret og føler meg dum for at jeg bestilte time for noe som ikke var nødvendig. Det er alltid lang ventetid og jeg sitter alltid igjen med følelsen at jeg må skynde meg for hun ikke har tid.
Det er flere ganger hun sier hun skal skrive noe i journalen hvor det viser seg at hun ikke har gjort det.
Jeg opplever at hun ikke lytter til meg og mine behov og ikke tar meg på alvor.
Jeg gruer meg hver gang jeg skal besøke legekontoret og tørr ikke å ta opp visse problem for jeg vil ikke føle meg dum.

Veldig kunnskapsrik, presis og trygg!

Nayab er den dyktigste fastlegen jeg har hatt, og jeg har anbefalt henne til flere av mine venner. Jeg kan komme inn med flere ulike problemer, og hun har alltid gode løsninger. Tar meg på alvor og husker ting jeg har sagt tidligere. Hun er tryggende, og jeg syntes det var spesielt godt at hun også gjør ting som å fjerne føflekker. Det kjennes ekstra trygt ut! Gir veldig spesifikke step by step råd.

Bryr seg ikke om pasientene

Får aldri mer enn 5 minutter med henne. Jeg har vært hos hennes pga. samme symptomer og hun anbefaler alltid samme ting som ikke fungerer bare for å få meg ut. Føler ikke at hun bryr seg om min velvære og vil bare bli ferdig med timen så fort som mulig.