Seif Ahmad
Flink lege som ikke er redd for å henvise videre til spesialister. spesialisten jeg ble henvist til og en sykdom ble oppdaget sa : «du har en flink fastlege som har henvist deg med disse symptomene , det er det ikke alle som hadde gjort «
Er heldigvis ikke min fastlege. Var innom med skyhøyt blodtrykk, hodepine og ellers dårlig form. Skikkelig nedlatende ovenifra og ned holdning. Lyttet ikke til hva jeg sa. Når bodtrykket ble så høyt at jeg ble bekymret og fant det tryggest å kontakte lege, blir det for dumt når du får en sånn beskjed. Om han er eneste lege tilgjengelig neste gang jeg blir dårlig venter heller jeg til legevakten åpner.
Da min lege gikk av med pensjon ble jeg tildelt denne forholdsvis unge legen som gav meg et umiddelbart positivt inntrykk. Han er rask, skriver ikke mens ha lytter og gir tilbakemeldinger som er veloverveid. Når jeg har hatt bruk for behandling har jeg fått det.- og den har hjulpet meg..
Opplever en mann som ikke tar helsen min på alvor og som oppfattes høyst arrogant i møte med pasient. Hersketeknikker og tilsnakk som om jeg var et lite barn. Ikke gå her, spesielt som kvinne. Her har han lite ønske om å hjelpe, han skal bare bli ferdig med dagen sin og det merkes veldig.
En fantastisk lege som ser pasienten sin.
Føler meg godt ivaretatt og trygg.
Veldig veldig fornøyd.