Profilbilde av fastlege Hasan Hussain Kaskhol

Bestill time

Konsultasjon (ny pasient)
Sted: Moss Helsesenter AS
Pris: 179 kr

Vanlige priser for fastleger gjelder. Tillegg for prøvetaking, materiell, vaksiner, attester, mm kan forekomme.

Hvis du er eksisterende pasient, vennligst bestill time på Helsenorge eller ved å ringe legekontoret.

I dag 29. jun I morgen 30. jun Tir 1. jul Ons 2. jul Tor 3. jul

Om

Fastlege Hasan Kaskhol har nyoppstartet hjemmel og har åpnet for at alle kan bestille time hos ham. Trenger du ny fastlege, så kan du bestille en prøvetime hos Hasan. Og du kan bestille time hos ham hvis fastlegen din har lang ventetid. Målet er å bygge opp et godt og langvarige fastlegeforhold som fungerer for deg. Vanlige takster for besøk hos fastlegen gjelder.

Om Hasan Kaskhol
Hasan Kaskhol er en erfaren fastlege med et bredt spekter av kompetanse, spesielt innen allmennmedisin, psykiatri og farmasi. Hans bakgrunn som farmasøyt gir ham en unik forståelse av legemidler, noe som er en fordel for pasienter når det gjelder riktig forskrivning og oppfølging av medisinbruk.

Hasan har jobbet som LIS1-lege ved Namsos sykehus på både medisinsk og kirurgisk avdeling, og har også verdifull erfaring som fastlegevikar ved Rossabø legesenter i Haugesund og Rjukan legesenter. Han har også arbeidet med pasienter innen psykiatrisk spesialisthelsetjeneste. Denne varierte erfaringen sikrer at du møter en lege med bred kunnskap og et helhetlig perspektiv på din helse.

Autorisasjon (2019)

519 av 900 (Moss Helsesenter AS)
256 av 800 (Horten kommunale legesenter)

Moss Helsesenter AS Nettsted
Prinsens gate 7 1530 Moss
Hasan Hussain Kaskhol er en av 55 fastleger i Moss
Horten kommunale legesenter Telefonnummer33 08 70 3033 08 70 ...
Harald Pedersens gate 9 3182 Horten
Hasan Hussain Kaskhol er en av 30 fastleger i Horten

Siste vurderinger av Hasan Hussain Kaskhol

Trygg og dyktig lege!

Jeg besøkte nylig Hasan. Han var utrolig dyktig og fikk meg til å føle meg hørt og trygg. Jeg satte virkelig pris på den omsorgsfulle og profesjonelle tilnærmingen. Anbefaler dr. Hasan på det sterkeste!