Nima Khabazian Hajiri

Fastlege

Autorisasjon (2015)

Bytt fastlege

Bytte til Nima Khabazian Hajiri?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Nima Khabazian Hajiri's oppføring der.

Romerike Allmennspesialistene AS Telefonnummer934 30 170934 30 1 ...
Dampsagveien 2 2000 Lillestrøm
Nima Khabazian Hajiri er en av 79 fastleger i Lillestrøm

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Nima Khabazian Hajiri

Utrolig hjelpsom og serviceinnstilt

Utrolig oppegående og trygg.
Føler altids man kan snakke med han og får hjelp og tilrettelegging når det trengs.

En dyktig og grundig lege som ser deg

Jeg har hatt Nima som fastlege en stund og har alltid følt meg sett og forstått. Til tross for litt forsinkelser opplever jeg også at han tar seg god tid, er grundig og flink til å følge opp. Nima er en lege jeg virkelig vil anbefale.
Det kan være litt vanskelig å få time på kort varsel men har også hatt god opplevelse med vikarer.

Great doctor, horrible clinic

The doctor has a great knowledge and is friendly and helpful.
The clinic staff on the other hand, is rude and unhelpful. They keep telling us that emergency appointments are available online at 18.00 everyday, it's a lie. They say to call at 8.30 on the morning, it's a lie.
I need to do physical examination to start a medicine and I can't.
NAV also has been sending request for a report and they can't get it.

Meget trygg og flink fastlege

Byttet fastlege ved årsskifte 23/24 og valgte Nima da han hadde ledige plasser. Ved første møte tok han meg imot på en god og personlig måte, masse spørsmål som tok hensyn til menn i min alder (55+) Nima har nærmest reddet livet mitt ved å ta gode blodprøver og analysere å følge opp, viste seg at jeg hadde kreft. Han har fulgt opp meg på en særdeles god og menneskelig måte, kommer ikke til å bytte fastlege igjen, jeg vil ha Nima. Anbefales Nima på det varmeste.

Trygg og kunnskapsrik

Her får vi veldig god oppfølging og det ligger lett tilgjengelig. Kjempefornøyd. Hyggelig lege som er lett å kommunisere med.