Betten Vaager
Jeg byttettil henne, da jeg ble anbefalt henne av en annen lege. Første møte var rart. Jeg prøvde å si at jeg var ny pasient, og prøvde å hånd hilse. Men var helt uinteressert. Bare tok meg så vidt i hånden. Jeg kom med sår, som ikke så pent ut. Hun måtte hente en kollega, for å få hennes mening. Andre legen ga anbefalinger, men måtte ta eget valg. Endte med at jeg bare fikk melonin, og måtte bruke den gamle gassbindet. Og dette måtte jeg gjøre selv. Ble ikke behandlet.
Bare å få skrevet ut resept, som jeg hadde vedtak på, skrev hun ut på hvit resept. Hun åpnet ikke opp for at jeg kunne svare/sende henne mld. Jeg måtte be om ny resept fornyelse, for så å skrive mld i kommentarfeltet. Syns dette var tungvint. Spurte flere ganger om hun kunne åpne opp. Men det ville hun ikke. Så fant fort ut, uten å ha en time hos henne, kun komme for å se på et sår, at dette ikke var lege for meg
Prøver ikke å bli kjent med pasienten, men pc’n.
Hun sa noe meget stigmatiserende og nedverdigende som jeg ikke skjønner årsaken til.
Uansett jeg ble fryktelig lei meg, såret , fortvilet.
Utrolig god fastlege som jeg håper jeg vil få ha i mange år. Bryr seg om meg som pasient og sender henvendelse videre hvis jeg vil ønsker og eller ar hun mener jeg trenger det.
Fastlege jeg anbefaler på det sterkeste
Venter på operasjon av en mindre prolaps. I prosessen går ting tregt, og hun lytter dårlig. Hun "profilerer" deg i en kategori, og tar ikke signalene fra pasienten. Alle pasienter er like..men det er de ikke. Legen er relativ nyutdannet og har du et problem som må inkluderer et snev av empati og tosidig kommunikasjon som betyr å "se hele menneske", er ikke dette legen for deg. Dette er konstruktivt skrevet men vi kaller en spade for en spade. Anbefales ikke med mindre det er mindre ting du skal til legen å få hjelp til. Beklager.
Veldig fornøyd med konsultasjon, henvisning videre til sykehus. Og oppfølging etterpå. Kom raskt inn til "timen", tok seg god tid med meg som pasient.