Betten Vaager

Autorisasjon (2018)

Venteliste

2 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Mysen legesenter AS Telefonnummer 69 84 64 20 69 84 64 ... Nettsted
Jernbanegata 11B 1850 Mysen
Betten Vaager er en av 42 fastleger i Indre Østfold

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Betten Vaager

2 år bortkastet

Det begynte bra, men endte dårlig. I begynnelsen virket det som om hun tok seg tid, lyttet, sendte meg hit og dit til røntgen, dps m.m. og kom inn med en gang. Gikk der hver 14. dag, for det ville hun. Men så begynte hun å si at jeg ikke skulle skravle om alt og ikke noe og holde meg til det jeg ville ha hjelp med. Jeg ble temmelig paff, siden jeg alltid er sakelig, men skjerpet meg. Likevel påsto hun dette. Timene ble ferre og færre og verre. Ene timen skulle jeg utredes, neste time var det ikke noe vits, for da måtte det eksperter til og allting er jo så dyrt, påsto hun. Fikk mer og mer på følelsen av at hun forsøktd å spare staten for penger enn å gjøre meg frisk! Siste timen kom jeg inn etter 45 min, hvor jeg sa at neste gang må jeg få beskjed, siden jeg har hund i bilen. Hun forklarte at hun måtte sy ei 7 års gammal jente, derfor det tok tid. Forståelig nok, men igjen sa jeg at jeg ikke kan la hunden være i bilen så lenge i varmen. Hun gjentok seg. Flere ganger sa jeg: kan vi fokusere på meg nå? Flere ganger i løpet av de 9 minuttene jeg var der, sa hun at vi ikke måtte sløse med tiden. Til slutt sa jeg at jeg ikke hadde sløst tid, men at hun gjorde det. Da begynte hun å krangle med meg og sa hun ikke hadde påstått at jeg brukte tiden pluss pluss! DA reiste jeg meg opp å sa det var nok! Jeg betaler ikke for tiden og gikk! Hørte hun mumlet noe som: oj, nå fikk hun nok ja...

Hva tror hun vi går til leger for? For å bli trakkasert på samme måte som grunnen til at vi ønsker hjelp?

Anbefales ikke!

Elendig

Bruker mest tid på å slå opp på PC det samme som jeg selv har slått opp hjemme. Kommer ikke med noen form for løsning på problemer. Leser bare hva som står på PC.
Vil helst ikke gi henvisning til verken gynekolog eller hudlege.

Har ikke tid til pasienter

Bryr seg svært lite om hva jeg prøver å forklare av forskjellige plager. Virker som ho ikke har peiling. Ofte svar at ho vet ikke eller skal spørre dem andre legene.
Føler ikke tillit.

Værste fastlegen jeg har hatt

Sitter å himler med øynene og ser nedi pulten når man prøver å forklare problemet. Leser ikke epikriser eller setter seg inn i situasjonen din. Bagatelliserer sykdom spesielt psykiske problemer. Står heldigvis på venteliste hos en annen fastlege og håper å få byttet fort!

Alltid dårlig tid og er meget forsinket

Ventetiden er gjerne over en time etter du hadde time,og når du først kommer inn,da stresser ho med å komme i ajour på venterommet.Litt vanskelig for min del å få noen trygghet eller kjemi med henne. Jeg står på venteliste til fastlegen jeg hadde. Angrer stort på at jeg byttet.