Logo for Mysen legesenter AS

Mysen legesenter AS

Logo for Mysen legesenter AS

Om

Mysen legesenter ligger sentralt i Mysen og tilbyr moderne allmennlegetjenester i en trygg og imøtekommende atmosfære. Senteret har 6 fastleger og leger i spesialisering, samt et erfarent team av helsesekretærer som jobber for å gi pasientene god oppfølging og tilgjengelig helsehjelp.

Pasienter kan enkelt bestille time, fornye resepter og starte e-konsultasjon digitalt via Helsenorge. Legesenteret har også fokus på moderne løsninger, blant annet med bruk av kunstig intelligens for mer effektiv journalføring.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nå kapasitet til nye pasienter på sin liste:

Dr. Parveen Chopra

Velkommen til Mysen legesenter – et sted der du kan føle deg trygg på at helsen din blir godt ivaretatt.

Siste vurderinger av behandlere ved Mysen legesenter AS

Ikke trygg eller kunnskapsrik

Lege: Betten Vaager Skrevet

Jeg byttettil henne, da jeg ble anbefalt henne av en annen lege. Første møte var rart. Jeg prøvde å si at jeg var ny pasient, og prøvde å hånd hilse. Men var helt uinteressert. Bare tok meg så vidt i hånden. Jeg kom med sår, som ikke så pent ut. Hun måtte hente en kollega, for å få hennes mening. Andre legen ga anbefalinger, men måtte ta eget valg. Endte med at jeg bare fikk melonin, og måtte bruke den gamle gassbindet. Og dette måtte jeg gjøre selv. Ble ikke behandlet.
Bare å få skrevet ut resept, som jeg hadde vedtak på, skrev hun ut på hvit resept. Hun åpnet ikke opp for at jeg kunne svare/sende henne mld. Jeg måtte be om ny resept fornyelse, for så å skrive mld i kommentarfeltet. Syns dette var tungvint. Spurte flere ganger om hun kunne åpne opp. Men det ville hun ikke. Så fant fort ut, uten å ha en time hos henne, kun komme for å se på et sår, at dette ikke var lege for meg

Trygt

Lege: Abdul-Razzak Naser Hussain Skrevet

Flink lege,som følger meg opp.
Tar seg alltid god tid.
Sender meg videre til utredning om ham er i tvil om noe.

Sannheten er at denne legen er helt motbydelig.

Lege: Abdul-Razzak Naser Hussain Skrevet

Abdul Razzak ser så vidt ut som om han vet hva han driver med. Gir 0 i hva du sier og virker alt i alt bare uinterresert hver eneste gang jeg er der. Når han ringer deg på telefonen så sier han ikke hva han heter, tvert imot hvorfor han ringer.

Dømmende

Lege: Betten Vaager Skrevet

Prøver ikke å bli kjent med pasienten, men pc’n.
Hun sa noe meget stigmatiserende og nedverdigende som jeg ikke skjønner årsaken til.
Uansett jeg ble fryktelig lei meg, såret , fortvilet.

Kunnskapsrik og engasjert Lege

Lege: Parveen Chopra Skrevet

Uten tvil den beste Legen jeg har hatt. Dr. Parveen Chopra legger sin tid i å finne roten til helsemessige utfordringer og finner gode trygge løsninger for å bedres på dette.

Jeg vil sterkt anbefale han til alle som ønsker en jordnær og ærlig lege som kun vil deg det beste og viser til at det er det han ønsker mest.