Faisal Manzoor
Av alle legekonsultasjonane eg var på i Haugesund i forb. med giktproblematikk i perioden 2021-2023 var kun den aller siste med Faisal. Han syntes å ha forberedt seg grundig, og viste ein fantastisk evne til å setta seg inn i min problemstilling. Han var flink til å lytte, sammenstille og konkludere. Dette utgjorde starten på min veg ut av sjukdomsperioden.
Tar tak i problemet, du føler dette var bra. Henvisning til spesialist som ble starten og slutten på problemet. Meget fornøyd med behandlingen.
mvh. [Navn fjernet av moderator]
Kjære lege,
I løpet av mine 13 år i Norge har jeg aldri møtt en lege som deg – en som virkelig har gjort inntrykk på meg.
🩺 Du har vist en enestående kompetanse og presisjon i dine diagnoser, noe som har skapt stor tillit og trygghet hos meg.
💬 Din varme og menneskelige måte å kommunisere på har fått meg til å føle meg verdsatt og hørt.
🕊️ Du har alltid hatt tid og tålmodighet til å lytte, uten hastverk – og det betyr utrolig mye.
🌱 Dine råd har ikke bare vært medisinske, men også gitt meg håp og en bedre livsstil.
💎 Du har gyldne hender; når du gir en injeksjon, er det som om smerten aldri eksisterte – man kjenner absolutt ingenting.
Tusen takk for all omsorg og profesjonalitet. Du er virkelig den beste legen jeg har hatt gleden av å møte.
Faisal er vanvittig dyktig og genuint bryr seg. Jeg er veldig fornøyd at jeg fikk byttet til han og har kun positive ting å si om han.
Faisal er en flott lege og person som bryr seg om deg. Han bruker tid når det er behov, og er god til å forklare.
Han sjekker ut ting, og følger opp. Ringer tilbake hvis det er noe og jeg føler meg godt ivaretatt av han.
Er også tydelig og klar når det er behov for det.