Senjalegen avd. Silsand legekontor

Laukhellaveien 106 9303 Silsand

Siste vurderinger av behandlere ved Senjalegen avd. Silsand legekontor

Fantastisk lege!

Lege: Sofie Elarjoun Nilssen Skrevet

Fantastisk lege som tar tak i ting og får ting gjort! Kan virkelig anbefales om du ønsker en lege som tar deg på alvor.

Hyggelig men har språk problemer

Lege: Amir Jafari Skrevet

Amir har vanskeligheter med å forstå . Når jeg prøver å rette opp misforstålsen er han uvillig og det er vanskelig å få han på rett spor. Tilslutt gir jeg opp og jeg setter meg på venteliste hos annen fastlege

Arrogant

Lege: Fride Flatmo Skrevet

Fride opplever jeg som arrogant og nedlatende.
Hun valgte kutte resept på medisin som skal seponeres uten å varsle meg .for å så dra bort .
Når jeg kommer på time er hun sur å nærmest skjylder på meg og å klarer ikke ta selv kritikk ansikt til ansikt . Skriver på helsenorge at hun beklager men det virker mer som en offisiell rømningsvei en noe annet .
De søknader jeg ba henne om og skrive har hun ikke gjort noe med .
For meg en feil person på feil yrkeshylle.

Arrogant

Lege: Sofie Elarjoun Nilssen Skrevet

Følte meg verken sett eller hørt og legen virket å gå etter en sjekkliste istedenfor å høre på det jeg faktisk sa. Hun hadde en svært arrogant holdning til meg og om meg til andre som skulle vurdere situasjonen. Alt i alt en svært ekkel opplevelse siden å dra til en lege er det alternativet man har når man ikke finner en løsning selv. Jeg dro hjem i tårer og følte meg både krenket og mistet troen på å kunne få hjelp.

Anbefales ikke

Lege: Amir Jafari Skrevet

Forstår ikke språket og skjønner ikke hva jeg mener. Ender opp med misforståelse og at jeg ikke fikk klarhet i det jeg trengte hjelp med.