Eirik Bjørnå Sandnes
Eirik er faglig dyktig, tar deg på alvor og virker oppriktig interessert i å finne årsaken til plagene dine. Det setter jeg stor pris på.
Samtidig har jeg dessverre opplevd ham som noe dømmende i måten han kommuniserer på. Det gjør at jeg kan sitte igjen med en følelse av å være «teit» når jeg beskriver symptomer eller bekymringer. Jeg har også opplevd at ting som blir sagt i konsultasjonen ikke alltid blir fulgt opp i praksis, noe som har satt meg i en vanskelig situasjon.
Utrolig flink lege, veldig hyggelig også. Jeg har hatt kroniske sammensatte plager av mange typer i en rekke år, og jeg ble varmt tatt godt i mot når jeg byttet til Eirik ved flytte fra en kommune til en annen.
Hadde gruet meg masse til å bytte fastlege fra der jeg kom fra, men jeg har blitt møtt så konstruktivt og godt av Eirik. Engasjert og flink lege.
Veldig flink til å tilrettelegge for mine plager og ønsker.
En svært dyktig fastlege som alltid lytter og tar deg på alvor. Han er oppriktig interessert i å finne ut av helseproblemene dine, gir gode råd og får deg til å føle deg godt ivaretatt. Du går derfra med en følelse av å ha blitt sett, hørt og hjulpet. Han gir seg ikke før han har gjort sitt beste for å finne svar. Anbefales virkelig.
Jeg har slitet med litt vage helseproblemer i årevis, og Eirik er vel den første som har vært interessert i å finne ut av det. Jeg føler meg alltid godt informert, respektert og ivaretatt i timene. Han lar deg ta opp flere ting, men passer på å ikke gå for langt over tiden, så man må ikke vente lenge på å få komme inn til egen time. Perfekt balanse! Jeg har dessverre flyttet en time unna, men han er likevel verdt å beholde.
Veldig flink lege!
En oppmerksom lege, lytter respektfullt, løser alltid helseproblemer effektivt, er human og profesjonell.