Knut-Egil Eik
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Måtte uheldigvis ta til takke med denne legen igjen da min faste lege ikke hadde timer ledig. Forrige gang var for typ 10 år siden og jeg har fortsatt det besøket friskt i minne.
Arrogansen starter allerede ved opprop av meg uti gangen, og jeg hilser da jeg kommer inn døren uten å få svar tilbake annet enn et tomt blikk.
Mitt forsøk på å fortelle historikken bak diagnosen jeg har fått blir bare avfeid og bagatellisert. Legen virket totalt uinteressert i å høre om mine opplevelser av symptomer fra egen kropp. Endte nok en gang med at Eik skriver ut piller.
Veldig fornøyd med Knut som fastlege! Kunnskapsrik, lett å prate med og veldig dyktig. Han tar seg tid til å lytte og er grundig i arbeidet han gjør.
Eik er effektiv og løsningsorientert med et glimt i øyet som mange kanskje kan misforstå som arroganse. Han henviser når han må og gjør raske og gode vurderinger på egenhånd der han kan. Har vært fornøyd med han i alle år.
Er en god lege som hører på pasienten sier. Kommer med gode råd og følger opp og forklarer godt hva han sier når du ikke helt forstår.
Han viser til god kompetanse under undersøkelser. Blir alltid tatt seriøst og får rett behandling. Alltid en god opplevelse.