Angelica Edita Scorpios

Ås Legesenter
Kvinne, 57 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2005

Ledige plasser

212 av 1500

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Ås Legesenter
Myrveien 2 1432 Ås
Vis kart
Angelica Edita Scorpios er en av 13 fastleger i Ås

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
44 vurderinger
Tilgjengelighet
29 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
33 vurderinger
Service
28 vurderinger

Siste vurderinger av Angelica Edita Scorpios

Fantastisk lege, Værste legesekretær

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Angelica er uten tvil dyktig, empatisk og den mest engasjerte legen jeg har vært borti (og det begynner å bli noen..)

Hun stiller opp, tar tak i sakene hun sier hun skal gjøre, har veldig god oppfølging og man føler seg godt ivaretatt.
Hun bruker kanskje lang tid, men dette er kun for å trygge deg som pasient. Hun legger virkelig sjela si i deg, noe som er veldig betryggende.

Det som trekker hun så fantastisk mye ned, er legesekretæren. Noe mer vrangt mennske og mindre imøtekommende person skal man lete lenge etter. Opplever hun stikk motsatt av Angelica, lite empatisk, ekstremt surrete og vanskelig å ha med å gjøre.
Telefon bestilling er veldig kronglete, spesielt over sms og dette er nok det som er viktigst å få endret på.

Tillitsfull og dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har tidligere hatt flere leger da de enten har vært i barselpermisjon, blitt pensjonert eller flyttet. Angelica er uten tvil den dyktigste og mest omsorgsfulle legen jeg har møtt. Hun tar seg god tid og sender meg aldri ut før hun er sikker på at jeg har fått svar på det jeg lurer på (derav noe ventetid, som hos alle andre leger jeg har vært hos). Angelica ser hele personen og hele helsebildet. Hun spør alltid hvordan jeg har det og hvordan det har gått siden sist. Hun ser meg og ikke bare problemet/utfordringen jeg kommer med.

Angelica er også svært kunnskapsrik, men nøler ikke med å henvise om hun ikke selv kan gi gode nok svar. Hun tar heller for mange enn for få undersøkelser og prøver. Hun kjenner også mange i helsesektoren i nærmiljøet og har svært god kontakt med helsestasjonen da hun selv jobber der en gang i uken. I tillegg kan hun anbefale andre gode psykologer, kiropraktorer, jordmødre osv.

Angelica er den dyktigste, mest omsorgsfulle og seriøse legen jeg har hatt. Jeg gir henne mine beste anbefalninger.

Fantastisk lege som aldri ser forbi pasienten.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært pasient hos Angelica i flere år, første gangen jeg ble pasient satt henne i lokalet til en tidligere lege, der var det litt shabby og gammelt. Lokalet Angelica har nå er helt annerledes vil jeg si, hyggeligere, freshere og ryddigere. Jeg kan si som de fleste her skriver, Angelica ser deg, bryr seg og gjør alt hun kan for sine pasienter og mye mer. Jeg har aldri opplevd en lege som legger sjelen sin i deg og tar gjerne flere undersøkelser for å hjelpe. Hun spør meg alltid om hvordan jeg har det. Kan være noen ganger forsinkelser, fordi hun ikke kaster deg ut som de fleste andre gjør.

Tar ikke tlf

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har ikke hatt en eneste time enda, så jeg kan ikke si så mye på hvordan timene hennes er. Basert på den korte samtalen jeg har hatt virker hun hyggelig og grei. Ringte og fikk time sist uke, etter flere forsøk tok hun tlf og jeg fikk bestilt en blodprøve. Senere har jeg funnet ut at det var et dårlig tidspunkt og har de siste dagene prøvd å kontakte Scorpios for å endre timen. Prøvde å ringe både i går og i dag innenfor ringetiden. Er nå oppe i 6 forsøk... heldigvis er det ikke noe alvorlig jeg skal sjekke.

Kunnskapsrik og løsningsorientert

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har alltid fått den hjelpen jeg trenger. Hun er kunnskapsrik, og jeg føler at jeg blir sett. Dessverre er det for lang ventetid på venterommet, hun er alltid forsinket.

Ellers er hun ikke som andre leger, hun er varm og omsorgsfull