Petter Sørum

Fastlege

Autorisasjon (2005)

Bytt fastlege

Bytte til Petter Sørum?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Petter Sørum's oppføring der.

Vidsyn legekontor AS
Dronningensgate 19 1530 Moss
Petter Sørum er en av 56 fastleger i Moss

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Petter Sørum

Dyktig lege

Skiftet lege da min «gamle» gikk av m pensjon. Syntes det var skummelt. Men jeg har bare gode erfaringer med Petter. Han er presis, lytter og observerer, er veldig etterrettelig. En meget dyktig lege jeg med glede anbefaler.

Veldig fornøyd.

Aldri opplevd at Petter har vært forsinket til timen, alltid presis. Det har jeg aldri opplevd hos mine tidligere fastlege.

Jeg veit jo at fastlegen kan ikke trylle bort noe, men Petter ser ivartfall meg og jeg føler meg ivaretatt.

Hver gang jeg har vært hos han, første han spør: hvordan går det med deg ? . Det betyr veldig mye.

Petter ser og respekterer sine pasienter, og er det noe man lurer på så svarer han alltid.

Jeg angrer absolutt ikke på at han ble min fastlege.

Meget godt inntrykk

Har tidligere hatt fastlege gjennom 15 år. Byttet først til to andre leger i Moss, før jeg fant Petter. Han ser deg, snakker åpent og direkte. Med en humor jeg liker. Var veldig usikker på å dra til legen etter mine to "bom", men nå føler jeg meg trygg og sett igjen.

Fantastisk Lege!

All respekt for Petter Sørum! For en mann! Han er kunnskaps rik, lyttende,lun,tilgjengelig, tar deg på alvor,respektfull og tar de beste beslutninger for deg. Anbefales på det varmeste!

Vi blir aldri kjent

En lege som aldri husker hva jeg kommer for . Jeg føler meg fortsatt veldig ung , men får desv ikke den hjelpen jeg trenger . Da er det enkelt og greit , raskt og effektivt og gi meg piller i stedet. Takk , det gir meg litt ro opp i alt kaoset iværtfall.