Tapakron Plyton

Fastlege

Autorisasjon (2020)

Holmlia Legesenter Telefonnummer22 75 20 6022 75 20 ...
Asperudveien 61/67 1255 Oslo
Tapakron Plyton er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Tapakron Plyton

Vikar for min fastlege

Tapakron er for tiden vikar for min fastlege som er på mammapermisjon.

Jeg har ikke vært fornøyd med Tapakron, og teller ned dagene til min egen fastlege er tilbake fra permisjon.
Føler meg ikke tatt seriøst av Tapakron dessverre, så når jeg har behov for hjelp går jeg alltid til legevakten på Aker sykehus, og venter heller i 2 timer på hjelp der.

En skikkelig flink lege

Tapakron Plyton er både kunnskapsrik, imøtekommende og tillitsvekkende. Her får man tett og god oppfølging, og han gir virkelig gode medisinske råd, anbefalinger og behandling. Her kan man være trygg på at man blir godt ivaretatt!

Min nye fastlege

Min fastlege i 24 år har gått av med pensjon, dr Plyton er min mye fastlege. Han er hyggelig, grundig, lyttende og flink til å forklare. Jeg føler meg trygg og godt ivaretatt.

Ryddig, effektiv og hyggelig

Jeg har bare gode erfaringer med Tapakron. Han lytter og gir god informasjon og hjelp. Han kommuniserer effektivt gjennom helsenorge og fikser sykemelding, resepter og timeavtaler med en gang

Lærebokorientert

Opplevde denne legen som vanskelig å kommunisere med. Gikk til enkle og raske konklusjoner uten å egentlig forstå bakgrunnen for problemet. (bare et skjema). Opplevde han som arrogant, noe nedlatende og uerfaren i sitt møte med mennesker