Fredrik Væting Svenskerud

Autorisasjon (2016)

Venteliste

28 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Strandsiden Legesenter AS Telefonnummer52 69 51 5152 69 51 ...
Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen
Fredrik Væting Svenskerud er en av 275 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Fredrik Væting Svenskerud

Kan virkelig anbefales

Fredrik Svenskerud kan virkelig anbefales som fastlege. Han møter pasientene på en god måte, er nysgjerrig på hvordan man har det og lytter aktivt. Han er også veldig hyggelig og blid, som gjør at han skaper en trygg atmosfære. Han tar seg god tid, men er samtidig effektiv. Han er også flink til å forklare ting på en forståelig måte.
Vi skulle hatt flere fastleger som Fredrik.

Kunnskapsrik og trygg

Fikk Fredrik som min nye fastlege da han overtok listen til min tidligere fastlege. Så var litt spent på hvem og hvordan han var første timen. Men det ga seg umiddelbart da han tok meg imot på en utrolig fin måte.

Jeg må si jeg er utelukkende fornøyd med Fredrik som fastlege.
Han er veldig kunnskapsrik og trygg i det han gjør. Han bruker god tid når man har time, noe som kan medføre litt venting, men det er det verdt.

Og det viktigste han gjør for meg er at han er nysgjerrig på hvem pasienten er. Ikke bare hva som plages der og da, men han vil vite mer helhetlig også, noe som gjør meg trygg på at han vil ivareta pasientene sine best mulig.

Han er i tillegg rask med reseptfornyelser.

Gir Fredrik 10 av 10 som fastlege!

Best

One of the best doctor. Give time to patients and try to understnd problem. We need more doctors like him.

Trygg og lyttende.

Fremstår som den beste fastlegen jeg har hatt. Lyttende og nyskjerrig ovenfor pasienten. Fantastisk valg av fastlege.

Byens beste?

Fredrik Svenkerud er min nye fastlege, og inntrykket av ham er udelt positivt; rolig,vennlig, grundig og kunnskapsrik. Han tok seg god tid. Her er vi som pasient tatt godt vare på. Kan det bli bedre?