Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS
Kunnskapsrik og tar seg god tid
Lege: Fredrik Væting Svenskerud SkrevetUten tvil beste fastlegen jeg har hatt. Hadde aldri vurdert å bytte om jeg ikke hadde måttet flytte. Svært kunnskapsrik og hadde (til meg i alle fall) alltid gode svar og forslag til både behandling og generelle (helsefremmende) tips til livet generelt. Han tok seg også alltid god tid i konsultasjonen om han så det var nødvendig/hensiktsmessig.
Vil definitivt anbefale Fredrik som fastlege! 5/5 stjerner lett.
Nedlatende og useriøs
Lege: Karl Thomas Brinch SkrevetOpplevde ikke at han tok problemene mine på alvor, og undergraver mine bekymringer. Sår tvil om annen kollegas tidligere vurdering, prøvetaking og behandling. Svarer ikke klart på noen av spørsmålene jeg hadde. Opplevde at jeg selv måtte lede timen ved å stille oppfølgingsspørsmål og foreslå løsninger. Svært ubehagelig opplevelse.
Beste fastlegen
Lege: Marit Hommedal Thune SkrevetUtrolig dyktig fastlege! Imøtekommende, empatisk og kunnskapsrik! Måtte hun aldri slutte som fastlege!
Nedlatende og vrang
Lege: Karl Thomas Brinch SkrevetJeg opplever at denne legen jobber like mye som byråkrat som lege. Jeg fikk nedlatende svar når jeg ytret hva jeg har behov for. Han sukker når man sier han i mot gjentar han seg sakte, gjerne for tredje gang. Ingen god opplevelse. Han er også glad i å påpeke kostnadane for staten at man er pasient. Horribelt
Lite tilgjengelighet, null empati og manglende evne til å lytte til pasienten.
Lege: Karl Thomas Brinch SkrevetMed setningen i tittelen forklarer jeg alt. Jeg har vært pasient i over 6 år, og de få erfaringene jeg har hatt med ham – fordi jeg egentlig ikke blir syk så ofte – har vært ganske middelmådige. Du kan fortelle ham hva enn problemet ditt er, han har allerede dannet seg en mening, og hvis ikke, løser Google problemet for ham. Du går derfra med følelsen av å ha blitt oversett.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?