Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS
Dyktig og kunnskapsrik lege
Lege: Maria Myskja SkrevetFøler at jeg kan spørre om hva som helst. Jeg opplever henne som lyttende, omtenksom og veldig faglig dyktig. Henviser hvor det er mest hensiktsmessig og kommer med gode råd.
Svært fornøyd med å ha Maria som fastlege.
Frarådes for transpersoner, særlig om du søker kjønnsbekreftende behandling
Lege: Karl Thomas Brinch SkrevetJeg oppsøkte denne fastlegen med håp om støtte til henvisning for kjønnsinkongruens. Til tross for at jeg tydelig ba om å få godkjenne henvisningen før innsending, ble den sendt uten samtykke. Henvisningen ble avslått som mangelfull, noe som har forsinket mitt behandlingsløp betydelig.
Legen uttrykte personlig skepsis til transpersoner og transbevegelsen, og benyttet seg av nedverdigende språk. Jeg opplevde flere samtaler som ubehagelige og ideologisk preget, og det var liten vilje til å møte meg med faglig åpenhet.
Hvis du er trans og vurderer kjønnsbekreftende behandling, anbefaler jeg å finne en annen fastlege.
Best
Lege: Fredrik Væting Svenskerud SkrevetOne of the best doctor. Give time to patients and try to understnd problem. We need more doctors like him.
Trygg og lyttende.
Lege: Fredrik Væting Svenskerud SkrevetFremstår som den beste fastlegen jeg har hatt. Lyttende og nyskjerrig ovenfor pasienten. Fantastisk valg av fastlege.
Følger ikke opp etter konsultasjonen
Lege: Shahab Imani SkrevetImani er hyggelig og tilsynelatende interessert under konsultasjon.
Han følger imidlertid ikke opp det som blir avtalt under og etter konsultasjonen,som å henvise til spesialisthelsetjenesten etterpå. Dette har skjedd flere ganger og det er påpekt ham. Hele denne fastlegeordningen er bygget på henvisning til spesialister utenfor fastlegens kompetanse.