Hege Louise Smørdal Salvesen
Ble møtt med respektfulle spørsmål. Kartla og måtte bruke tid på å lese seg opp i journalen, da vi alle 900 er nye. Grundig og undersøkende. Interessert, lyttende og stilte relevante spørsmål.
Framstår lite interessert og lite imøtekommende. Lite øyekontakt og mest opptatt av pc. Fikk en følelse av at hun ikke trodde på meg.
Ikke en mine. Sitter bare og ser på meg. Spør ikke. Virker lite interessert. Mer fokus på pc enn meg. Ingen smil og vennlighet. Føler jeg får»voksenkjeft»når jeg spør når jeg ikke forstår. Litt sånn; nå snakker jeg. Men det nytter jo ikke hvis jeg ikke skjønner begrepene. Så ja.. skulle ønske det gikk an å bytte.
Har nå vært 2 ganger til samme lege og sitter igjen med samme inntrykk hver gang - IKKE en lege jeg har lyst til å ha som fastlege videre. Veldig lite imøtekommende - ikke så mye som et smil eller et hei en gang når man kommer inn, ingen sams for humor og føler ikke at jeg blir hørt eller tatt på alvor. Så enkelte ting føler jeg at ikke er vits å prøve og ta opp med henne en gang. Vanskelig å få time hos er hun også. Skjønner at jobben er stressende og at hun kanskje prøver å være kort og «konsis» for å være effektiv, men effektivitet behøver ikke å bety fravær av medmenneskelighet og imøtekommenhet.
Så jeg kommer til å bytte fastlege så snart jeg har funnet en som virker mer imøtekommende og tillitsvekkende og det åpner seg en mulighet…..
Savner min forrige fastlege - gikk til henne i over 30 år og hun var gid som gull!
Første møte mitt med legen var ikke noe å rope hurra for. Elendig oppfølging. Hun skulle bestille MR til min mor for flere mnd siden, det er endå ikke blitt gjort, etter flere purringer. Etter ny purring idag, så får vi se om hun klarer det. Så blir ny fastlege på meg og sikkert på min mor og. Savner fastlegen som vi hadde, hun var helt fantastisk.