Legene i Berstadhuset

Valkendorfsgate 9 5012 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Legene i Berstadhuset

Beste legen

Lege: Toril Teoline Gjedrem Skrevet

Toril er varm og kunnskapsrik, og møter meg alltid med omsorg og forståelse. Hun strekker seg langt for sine pasienter, hun har ringt meg tilbake selv etter arbeidstid, eller til og med når legekontoret har vært stengt. Hun er helt fantastisk og jeg er kjempefornøyd!

Dårlig oppfølging

Lege: Hege Louise Smørdal Salvesen Skrevet

Ved første time var det gjort feil ved datoen, så jeg fikk ikke utført min bestilling. Ved andre time ble hudprøve ikke tatt, men utsatt 6 uker fram i tid. Noe som ble veldig utrygt i forhold til behandling.

uinteressert

Lege: Hege Louise Smørdal Salvesen Skrevet

Jeg fikk denne legen etter at min tidligere fastlege gikk av med pensjon, og jeg kunne ikke vært mindre fornøyd. Jeg har kun hatt en konsultasjon med henne sammen med barnet mitt, men basert på denne opplevelsen kommer jeg ikke til å gå til henne igjen. Hun fremsto som uhøflig, unngikk øyekontakt og hadde dårlig kommunikasjonsevne.

Ikke tilgjengelig

Lege: Hege Louise Smørdal Salvesen Skrevet

Vanskelig å si etter kun ett møte og ikke mulig å få tak i på e-konsultasjon. Virket lite interessert så jeg er veldig usikker på henne som min fastlege. Har vært utrolig heldig med min tidligere fastlege som har gått av med pensjon, hun så hele meg og kjente meg godt etter 30 år.

Dårlig opplevelse

Lege: Hege Louise Smørdal Salvesen Skrevet

Ikke imøtekommende, ikke hyggelig i det hele tatt. Har ingen forståelse for din situasjon og avbryter deg flere ganger under samtale. Alltid forsinket minst 1 time og sier ikke hei engang når hun henter deg inn. Kan virkelig ikke ha henne som min fastlege! Skal bytte så fort det er mulighet.