Sebastian Sikkerneq Hoel
Hadde slitt med mye hoste og vond hals i flere dager da jeg valgte å oppsøke lege. Hadde hatt feber natten i forkant og hadde dårlig allmenntilstand. Vedkommende er ikke min fastlege, men endte opp hos ham. Hyggelig ved første møte, men han ville ikke sykemelde meg men heller oppfordret meg til å dra på jobb - når jeg satt der å var gjennomsvett av å bare komme meg til legen. Han oppfordret meg derfor til å bruke egenmeldingsdager. Verdt å nevne at jeg ikke er en person som ofte oppsøker lege, ei heller har vært mye sykemeldt i mitt liv. Han stilte spørsmål ved om jeg trives på jobb(?) hvorfor er dette i det hele tatt tema.
Var innom denne vikar- legen i dag, siden min egen hadde ferie. Særdeles hyggelig, interessert og "på". Jeg har sykdom som gir svekket immunforsvaret han stilte alle de rette spørsmålene. Skulle gjerne hatt han som fastlege!
Takk😀
Tar seg tid, undersøker nøye med god kompetanse.Fikk raskt tillit og ble svært godt ivaretatt. Anbefales.
Imøtekommende og tok meg på alvor fra første stund. Han tar seg god tid, og følger meg opp etterpå. God integritet, og faglig dyktig. Kan varmt anbefales! Hele legekontoret er godt og veldrevet, og har tid til deg som pasient.
Jeg var skeptisk til første legemøte, etter å ha lest den ene vurderingen, som var skrevet.
Men, så feil kan man ta. Jeg har aldri blitt møtt av en så imøtekommende lege, som var interessert i meg og mitt. Vi hadde en god dialog og jeg har aldri i mitt 77.år blitt tatt så godt imot. Legen anbefales på det varmeste.