Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søeberg legesenter
Lyttende, kunnskapsrik og effektivt
Lege: Renate Vu Karlsen SkrevetRenate Vu Karlsen er en lege som jeg virkelig føler lytter når jeg legger frem mine problemer.
Hun ser symptomene i sammenheng med helheter , og er effektiv samtidig som hun tar seg tid til å gå i dybden.
Helsesekretærer og sykepleiere møter meg med et smil på dette legekontoret, føler trygghet og omsorg dette gir meg .
Anbefaler Renate Vu Karlsen på det varmeste
God lege, mindre hyggelige helsesekretærer
Lege: Birgitte Tholin SkrevetFull score på lege og vikaren, veldig gode. Dessverre ofte en del venting. Forferdelig lite hyggelige sekretærer - de er både lite forståelsesfulle og nedlatende, og man føler man må unnskylde seg for å ringe. Svært vanskelig å få time og de gjør seg vanskelige på telefon. Ødelegger hele opplevelsen med legesenteret, så styr unna hvis du kan.
Trygg og lyttende!
Lege: Marte Johanne Veilemand Holstad SkrevetHun er lyttende, og tar de utfordringene du kommer med seriøst. Forsøker å finne gode løsninger for det du trenger. Måtte dessverre bytte lege pga. flytting, men om du vil ha en lege som tar deg seriøst, velg Marte Johanne!
Eneste negative er at det er lang ventetid for å få vanlig time.
Fantastisk flink, omsorgsfull lege
Lege: Kristin Øvland Fuglår SkrevetNøye, lyttende, omsorgsfull og gir seg ikke før hun finner svar. Beste legen jeg har hatt min mor hos, noen gang. Føler hun følger opp, svarer fort og også tar en telefon for oppfølging med pasient. Terningkast 5👏
Svært hyggelig og interessert
Lege: Sebastian Sikkerneq Hoel SkrevetVar innom denne vikar- legen i dag, siden min egen hadde ferie. Særdeles hyggelig, interessert og "på". Jeg har sykdom som gir svekket immunforsvaret han stilte alle de rette spørsmålene. Skulle gjerne hatt han som fastlege!
Takk😀
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?