Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søeberg legesenter
??
Lege: Sebastian Sikkerneq Hoel SkrevetHadde slitt med mye hoste og vond hals i flere dager da jeg valgte å oppsøke lege. Hadde hatt feber natten i forkant og hadde dårlig allmenntilstand. Vedkommende er ikke min fastlege, men endte opp hos ham. Hyggelig ved første møte, men han ville ikke sykemelde meg men heller oppfordret meg til å dra på jobb - når jeg satt der å var gjennomsvett av å bare komme meg til legen. Han oppfordret meg derfor til å bruke egenmeldingsdager. Verdt å nevne at jeg ikke er en person som ofte oppsøker lege, ei heller har vært mye sykemeldt i mitt liv. Han stilte spørsmål ved om jeg trives på jobb(?) hvorfor er dette i det hele tatt tema.
Imøtekommende og har svært god forståelse og kunnskap
Lege: Marius Hvidsten SkrevetImøtekommende og har svært god forståelse og kunnskap. Vi er trygge med alle legene som er på Søeberg legesenteret.
Trygg og effektiv
Lege: Renate Vu Karlsen SkrevetDr Renate er smart , og meget dyktige og effektiv.
Uten å stresse og i tillegg en empatisk Lege .
Absolutt den beste fastlegen som har behandlet meg .
Føler tryggheten under samtalen.
Anbefaler henne på det sterkeste .
På dette legekontoret blir vi møtt av smilende ansatte.
Helse og omsorg
Virker surrete og overarbeidet
Lege: Marius Hvidsten SkrevetMarius er nok en ok lege men han fremstår som veldig surrete og det er ikke betryggende.
Kommer til og bytte lege pga dette. Må alltid vente ca 20-30 min over tiden før man kommer inn også.
Tar deg på alvor
Lege: Birgitte Tholin SkrevetVeldig fornøyd med Birgitte og vikar, opplever at jeg blir tatt på alvor, men som andre her skriver så skulle jeg gjerne vært foruten legesenteret Birgitte jobber i. Er stort sett mye mer ventetid her enn på andre legehus, ikke optimal parkering og helsesekretærer på telefonen som man helst vil slippe å forholde seg til.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?