Marthe Kjeldstad

Allmennlegespesialist og fastlege
Kvinne, 45 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2009)

Ledige plasser

0 av 1300
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

53 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Ringve Legesenter Telefonnummer73 58 50 3073 58 50 ...
Harald Hårfagresgate 2 7041 Trondheim
Vis kart
Marthe Kjeldstad er en av 196 fastleger i Trondheim

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(55)
55 vurderinger
Tilgjengelighet
(43)
43 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(47)
47 vurderinger
Service
(43)
43 vurderinger

Siste vurderinger av Marthe Kjeldstad

humørsvingninger, mangel på motivasjon, lytter ikke til pasienten

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Marthe er nok ikke den verste fastlegen i Trondheim. Men hun lytter ikke til pasienten, bagatelliserer symtomtrykket, og er generelt lite hjelpsom. Det er flott at andre er såpass fornøyd, men jeg ville valgt en mer erfaren lege. Får inntrykk av at hennes egne behov er litt viktigere enn pasientens. På ingen måte den verste...

God lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er fornøyd med Marthe Kjeldstad som har vært min fastlege i tre år. Hun henviser videre ved behov. Jeg er stort sett frisk, er i god form og går sjelden til legen. I forbindelse med svangerskap ble det noen flere besøk hos legen enn normalt, og da opplevde jeg at hun tok seg god tid til å forklare og at hun hadde veldig gode råd og tips ved bekkenløsning. Blant annet ble jeg henvist til en helt fantastisk fysioterapeut som gjorde at jeg jobbet 100 % svangerskapet på grunn av god treningsveiledning! Ved vanlig legetime kan det være venteliste på å få komme inn. De som jobber i resepsjon og lab er veldig hyggelige.

God lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Veldig hyggelig lege som tok meg på alvor da jeg kom inn på hastetime hos henne fordi min fastlege ikke var til stede. Hun tok seg tid til å vurdere flere diagnoser på meg. Hun virket samvittighetsfull og opptatt av å finne ut grunnen til mine symptomer. Følte meg trygg og ivaretatt, fikk gode forklaringer på hvordan hun tenkte i utredningen. Anbefaler gjerne denne legen!

Spydig og dårlig tid

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

De som jobber i resepsjonen er veldig dyktgige og hyggelige, det skal sies. Når det gjelder legen Marthe Kjeldtad, har eg etter 2 "konsultasjoner" ikke det samme å si om henne. Alt jeg skulle ha var en henvisning, og jeg gav informasjon om hvilken lege, og hvor i landet det var gunstig for meg å få legetime. Oppaget at hun skrev ut en henvisning til St. Olavs, og jeg fikk deretter kjeft for å ikke ha sagt fra om at det ikke passet. I tilegg måtte jeg selv henvise meg med dette utskrivet, fordi hun ikke hadde adressen til denne legen i Bergen. Hun hører ikke etter hva du sier og er direkte spydig. Hun har ikke tid eller interesse, og da betaler man for 20 min konsultasjon. Så sjelden jeg besøker leger, eg jeg veldig skuffet over hvor liten tid de har. Følte meg mindre etter å ha besøkt Marthe.

"Hvem er pasienten"?

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Denne damen hadde alltid dårlig tid. Følte timen handlet mer om hvor dårlig tid hun hadde, enn hva jeg trengte hjelp til. Ble ikke tatt seriøst og følte meg veldig liten når jeg gikk ut av kontoret hennes. Hadde hun tatt seg 5 minutter til å lese seg opp før timen, kunne hun ha sett at jeg virkelig ikke går til legen før jeg må. Ble sendt tilbake på jobb når jeg ikke burde vært der, som kan være en av årsakene til flere måneders lang sykemelding?!

Vis flere...