Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ringve Legesenter
trygg, kunnskapsrik, tålmodig og varm
Lege: Marthe Kjeldstad SkrevetMarthe tar imot med med smil, vennlighet og omsorg. Hun har alltid svar på spørsmålene mine, eller vet å finne svaret de gangene det trengs. Hun er ikke redd for å sende meg videre til spesialister ved St Olav dersom det er nødvendig. Hun tar seg tid til å prate, tørke tårer og forklare. Hun er en av bautaene i mitt liv.
Fordi hun bryr seg om hver og en av oss kan hun lett bli forsinket. Jeg synes det er verdt det.
En lege som setter deg i sentrum.
Lege: Sverre Sande SkrevetGjennom år med Sverre Sande som fastlege får han aller beste karakter. Tar seg tid til å høre, og ikke minst har en resolutt opptreden når noe ikke er i orden. Har mye å takke Sverre for.
Verste legen
Lege: Marthe Kjeldstad SkrevetEn verre lege har jeg ikke vært bort i. Nedlatende, defensiv, uempatisk. Føler jeg ikke ble sett eller tatt imot i det hele tatt. Fokuset hennes lå utelukkende på regelverk og struktur, uten evne eller vilje til å se meg og mine behov. Eller møte meg som menneske. Det føltes som om det eneste som betyr noe for henne, var at jeg skulle tilpasse meg systemet, ikke hvordan jeg faktisk har det.
Ærlig og direkte
Lege: Marthe Kjeldstad SkrevetJeg har gått til Marthe i mange år og den enste grunnen til at jeg bytter er at jeg har flyttet fra Trondheim.
Marthe er en direkte lege og du kommer til å trives med henne om du liker den slags kommunikasjon. Jeg har også opplevd Marthe som en god støtte i perioder hvor jeg har hatt tunge dager og hun er i tillegg en morsom dame.
Jeg synes også at Marthe er en løsningssøkende lege, dette i kombinasjon med hennes direkte natur vil passe deg som foretrekker å ta tak i ting i stedet for å snakke om det.
OBS. Det er litt lang ventetid på både å få time og å komme inn til legen, på legesenteret hvor Marthe jobber.
Den beste legen!
Lege: Dag Blix-Nilsen SkrevetHar hatt Dag som fastlege i ca 7 år nå, og har aldri tenkt å bytte heller. Her blir du tatt seriøst fra første øyeblikk til du forlater stedet. God kommunikasjon og han er alltid på din side, 100%