Anne Eid Svarstad
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Nøyaktig og direkte. Får svar på det man spør om, og blir henvist videre når det er nødvendig. Anbefales
Jeg har hatt Svarstad som fastlege i 7 år og blir bare mer og mer glad i henne. Hun er alltid forsinket, men det er fordi hun alltid tar seg god tid med hver pasient, hun lytter, ser deg, kjenner deg og bryr seg, og hun har humor og glimt i øyet selv på de travleste dagene. En fantastisk fastlege.
Svarstad lytter og tar pasienter på alvor. Hun tar det man rapporterer seriøst, og man får følelsen av at behandlingen er et samarbeid. Hun er svært kunnskapsrik og gir trygghet.
Opplever at legen har meget gode medisinske kunnskaper. Hun lytter godt, og hun gir god oppfølging. Selv i en hektisk hverdag med mange på venteværelset tar hun seg tid grundige undersøkelser.
Hadde gleden av å møte denne legen i forbindelse med legevaktbesøk, og følte meg bedre rett og slett av hennes varme profesjonalitet! Hun tok meg på alvor, stilte gode spørsmål, og hjalp meg virkelig når jeg trengte det. Pluss for et helt fantastisk legeværelse, hvor det var beroligende å være! Dersom hun hadde hatt ledige plasser, ville jeg ha byttet fastlege øyeblikkelig.