Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Varden Legesenter
Sympatisk og grundig
Lege: Monica Dammyr SkrevetDette er den beste fastlegen jeg har hatt! Føler meg veldig trygg og tatt på alvor. Empati og profesjonell. Veldig flink til å følge opp. Kunne ikke ha funnet en bedre lege :)
Vennlig, empatisk og flink
Lege: Monica Dammyr SkrevetMonica er en av de beste fastlegene jeg har hatt. Hun er utrolig imøtekommende og henviser dersom det er behov for det. Anbefaler varmt.
Svært behagelig vesen
Lege: Monica Dammyr SkrevetMonica er blid og lyttende. Foretar grundige undersøkelser, og søker råd hos kollegaer hvis det er noe hun ikke er sikker på. Et trygghetstegn!
Hun er flink til å observere meg som pasient, og ser kun på skjermen hvis hun ser seg nødt i å søke på noe.
Jeg kunne ikke ha hatt en bedre fastlege!
Vennlig, grundig og imøtekommende
Lege: Monica Dammyr SkrevetMonica Dammyr oppleves som en god fastlege. Hun virker genuint interessert i pasienten, er profesjonell og har et rolig vesen. Anbefales!
Alt du ønsker at en lege skal være
Lege: Anne Eid Svarstad SkrevetSvært populær og travel, men får deg til å føle at du er hennes viktigste pasient. Lyttende og empatisk, men er ærlig og realistisk i sine tilbakemeldinger. Handler raskt og effektivt. Ikke noe tull.