Jan Helge Olsen
Tilleggskompetanse
Kjempe flott lege som jeg har brukt i alle år fra jeg var ei lita jente! Han tar seg tiden får å høre om problemene man har og er veldig flink som pyskolog og hehe. Kjempe dyktig mann som kan det han holder på med! Anbefaler han til alle!
Og Wenche i resepsjon er også veldig hyggeli å snill, blir alltid i godt humør av de som jobber her :)
Virker som legen viser stor respekt for pasientene og tar seg god tid til pasienten.
Tar seg tid, føler meg vel hos
Jan Helge.
Alltid blid og imøtekommende.
Tar seg god tid og vurderer hele livssituasjonen under ett. Gir alltid hjelp når man trenger den.
Olsen er en fantastisk lege. Altid hjelp og få, selv om du må påregne å ikke komme inn på klokkeslett du har time. Heller noe venting, i stede for å måtte vente 1-2 uker med å få time. Olsen kjenner sine pasienter, og en telefon kan være nok for å løse problemet. Jeg har brukt Olsen som lege siden jeg kom til Lofoten. Nå flytter jeg til Vestvågåy, og håper jeg kan få beholde Olsen som lege fortsatt. Legessekretærene som jobber hos Olsen er antagelig støpt i samme form som legen selv, flotte medmennesker.
Velger og ikke sette noe på venting på kontoret. Denne ventetiden er helt grei, så lenge det er Olsen jeg venter på :-)