Fredrik Fredriksen
Fredriksen var min fastlege i rundt 15 år den tiden jeg bodde i Tromsø. Han hjalp meg gjennom noen tunge tider. Alltid folkelig, imøtekommende, løsningsorientert, rask og kontant. Som han sa til meg: «Du må huske, det meste kan fikses!»
De gangene jeg kom til avtalt legetime kunne jeg se at han hadde en travel dag, men jeg hadde alltid følelsen av at han satte av litt ekstra tid for meg. Etter en konsultasjon med Fredriksen følte jeg meg alltid lettet og optimistisk.
En fantastisk fastlege!
Beste fastlege jeg noen gang har hatt. Blir bestandig tatt godt i mot. Dyktig og engasjert i sitt fag. Hele familien har han som lege. Er aldri noe tull med han. Stoler fult og helt på hans avgjørelser, men noen ganger kan det gå litt sakte, men når jeg purrer på ordner han opp med en gang. Anbefales på det sterkeste å få han som fastlege!
Jeg har hatt deg til fastlege i 5 år .Jeg er svært fornøyd .Jeg har stått i mange tøffe«motbakker» i livet og en av den viktigste «støttespilleren» var min fastlege.Opplever deg som faglig dyktig lege og nøyaktig .Tusen takk for den fantastiske jobben du gjør og du er verdenes beste fastlege .
Fredrik er den aller beste fastlegen jeg har hatt, han tar meg seriøst og lytter når det trengs. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt!
Fredrik er den beste fastlege jeg har hatt, er folkelig og trivelig.
Undersøker, er lyttende og er faglig sterk. Raske tilbakemeldinger om man sender inn skriftlig eller ringer til legekontor.
Føler min helse er i de beste hender med Fredrik som fastlege, får mine varmeste anbefalinger.