Arne Haugstad
Etter mange legeskifter i det siste er nå Arne Haugstad blitt min nye fastlege. Ekstremt fornøyd og glad for det. Han bruker tiden som trengs. Ingen stress. Stor faglig dyktighet og svært god kommunikasjonsevne. Denne legen kan anbefales på det varmeste.
Sjeldent grundig lege. Har lest journalen før man kommer til første time. Lytter, stiller relevante spørsmål og tar seg god tid, ser ikke på klokka en eneste gang under konsultasjonen. Virker erfaren og kunnskapsrik, men mangler den «jeg vet best» holdningen mange andre leger har. Er tvert i mot ydmyk nok til å si «akkurat dette vet jeg ikke så mye om». Henviser til relevant spesialist. Sånne leger vokser ikke på trær!
Pliktoppfyllende og flink til å følge opp pasienten. Lett å komme i kontakt med, dersom det blir litt å vente for time er det lett å få telefontime. Han er også flink og rask til å henvise til spesialist. Trygt.
Arne har vært min fastlege over 20 år. Han er meget dyktig, alt han diagonisere stemmer med det legene på Unn finner. Nøyaktig, gir god tid, holder avtaler, treng man time er det bare å avtale i ringetida samme dag, og da får man time etter kontortid.
Har noen kroniske sykdommer, men er trygg på han har kontroll.
Håper at Lyngen kommune får orden i miljøet på legekontoret at han kommer tilbake.
Dyktig, tillitsvekkende og flink lege.
Nøye i undersøkelsene og man føler seg ivaretatt som pasient.