Inger Alvilde Ingemann

Sjøkanten Legesenter Kvinne, 39 år

Om

Autorisert2010
SpesialiseringAllmennmedisin
Ledige plasser
Advarsler

Praksis

Sjøkanten Legesenter

Verkstedveien 15b 9406 Harstad
Tlf: 77 00 09 00 Vis kart
Inger Alvilde Ingemann er en av 30 fastleger i Harstad

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
4.5
12 vurderinger
Tilgjengelighet
3.0
10 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
4.0
11 vurderinger
Service
4.0
11 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Inger Alvilde Ingemann

Varierende dyktighet

Skrevet
Samlet vurdering
2.0
Tilgjengelighet
1.5
Tillit og kommunikasjon
2.0
Service
3.5

Hatt denne fastlegen i fire år, og hun har gjort en god jobb med en del problemer jeg har kommet til henne med.

De siste par årene har jeg derimot hatt såpass mange dårlige opplevelser at jeg har valgt å bytte fastlege. Hun mistet en viktig henvisning, og jeg måtte få ny time et helt år etterpå med ny ventetid på henvisning (jeg hadde aldri fått henvisning før og visste ikke at man får brev når en henvisning er sendt. Jeg visste også at det var lang ventetid på denne typen henvisning)

De siste gangene jeg var hos henne hadde jeg problemer som i meget stor grad gikk utover min evne til å arbeide. Hun tok ikke disse problemene seriøst og prøvde ikke å forstå min arbeidshverdag eller hvordan problemene påvirket den. Hun avfeide alle problemene uten noe forslag til bedring selv om jeg prøvde å presisere alvorligheten av problemene for utføringen av min jobb.

Jeg følte at hun så ned på meg, var arrogant, og at hun ikke hadde et ønske om å forstå problemene mine de siste gangene jeg var hos henne. Jeg følte meg til bry, og har endt opp med å bruke nærmere 20 000 kr på diverse private helsetjenester det siste halve året fordi hun ikke ga henvisninger, medisiner eller andre råd om hvordan min situasjon kunne bedres.

Fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
2.5
Tillit og kommunikasjon
4.5
Service
4.0

Hun er en god lege for meg. Kjemien stemmer og jeg føler hun tar vare på meg og viser meg helheten. Hun tar seg tid når det trenges og for meg har det vært en viktig faktor for å oppleve trygghet. En travel dame som ikke har mistet gleden og gnisten ved det å være primærlege. Tommelen opp!

Fastlege for livet!

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
0.0
Service
0.0

En lege som møter deg med empati, forståelse og interesse i deg som person. Hun viser god fagkunnskap og har en imøtekommende personlighet. Dette gir tillit og du jeg føler hun er der for å hjelpe deg.

Hun tar seg tid til deg, lytter (!), spør og tar dine tanker og meninger alvorlig, og viser selv faglig dyktighet ved egne innspill og vurderinger.
En meget hyggelig og dyktig lege! - En lege for livet :-)

Flink,dyktig og forståelsfull

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.5

En dyktig lege,lett å prate med,tar deg alvorlig. Lett å få time hos,undersøker deg grundig og gir deg tid.

Liten forståelse når det gjelder psykisk sykdom

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
3.0
Tillit og kommunikasjon
1.0
Service
3.5

Meget usympatisk og er en svært dårlig lytter. Man føler at legen har en ovenfra og ned holdning mot folk som sliter med psykosomatiske lidelser
og traumer etc. Føler ikke at man blir tatt på alvor. Veldig kjedelig å sitte igjen med en følelse av avmakt frustrasjon når man ikke får den hjelpen man trenger.

Pga av dette og hennes strenge holdning til å skrive ut enkelte medisiner man sårt trenger for å komme seg ut fra ei tung knipe så får man tilbud om å få resept på medisiner som gjør en nærmest handlings lammet og blir sengeliggende flere dager. Er det slik man skal behandle personer i 60 årene da både helsa også begynner å skrante.

Jeg blir å skifte fastlege så snart noen blir ledig, for jeg trenger en lege som viser forståelse og ikke minst lytter på hva en gammel "uerfaren" person har å fortelle. Det er vel en grunn til at det kun er hun som er den eneste ledige legen akkurat nå.