Inger Alvilde Ingemann

Sjøkanten Legesenter
Kvinne, 40 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2010

Ledige plasser

0 av 1000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

8 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Sjøkanten Legesenter Telefonnummer77 00 09 0077 00 09 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Verkstedveien 15b 9406 Harstad
Vis kart
Inger Alvilde Ingemann er en av 31 fastleger i Harstad

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
15 vurderinger
Tilgjengelighet
11 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
12 vurderinger
Service
12 vurderinger

Siste vurderinger av Inger Alvilde Ingemann

Veldig fornøyd med henne som fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har en bakgrunn som rusavhengig og er nå i rehabilitering i LAR,men overført til fastlegen. Føler at hun ser meg som menneske,hun har troen på meg. Hun lytter og oppmuntrer. Hun er en meget god støtte. Hun er faglig dyktig. Hvis det er noe jeg skulle ønske var gjort annerledes,så er det at hun hadde gitt meg mer informasjon når jeg fikk påvist lavt stoffskifte. Men helhetlig så er jeg absolutt fornøyd. Vi har god kjemi og jeg føler hun følger meg opp når det trengs.

Ikke så fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ikke så fornøyd. Kjenner meg ofte usikker når jeg kommer hjem fra legen. Opplever å bli møtt med en noe arrogant holdning, og føler ikke at jeg blir tatt helt på alvor. Har flere gang ikke stilt riktig diagnose. Jeg bytter fastlege.

Hjelp!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Oppleves som lite interessert i å hjelpe eller finne kjernen i problemet. Ofte med en dømmende tone. Skiftet lege da jeg ikke ble møtt med den respekt og empati jeg mener en lege bør ha!

Varierende dyktighet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hatt denne fastlegen i fire år, og hun har gjort en god jobb med en del problemer jeg har kommet til henne med.

De siste par årene har jeg derimot hatt såpass mange dårlige opplevelser at jeg har valgt å bytte fastlege. Hun mistet en viktig henvisning, og jeg måtte få ny time et helt år etterpå med ny ventetid på henvisning (jeg hadde aldri fått henvisning før og visste ikke at man får brev når en henvisning er sendt. Jeg visste også at det var lang ventetid på denne typen henvisning)

De siste gangene jeg var hos henne hadde jeg problemer som i meget stor grad gikk utover min evne til å arbeide. Hun tok ikke disse problemene seriøst og prøvde ikke å forstå min arbeidshverdag eller hvordan problemene påvirket den. Hun avfeide alle problemene uten noe forslag til bedring selv om jeg prøvde å presisere alvorligheten av problemene for utføringen av min jobb.

Jeg følte at hun så ned på meg, var arrogant, og at hun ikke hadde et ønske om å forstå problemene mine de siste gangene jeg var hos henne. Jeg følte meg til bry, og har endt opp med å bruke nærmere 20 000 kr på diverse private helsetjenester det siste halve året fordi hun ikke ga henvisninger, medisiner eller andre råd om hvordan min situasjon kunne bedres.

Fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er en god lege for meg. Kjemien stemmer og jeg føler hun tar vare på meg og viser meg helheten. Hun tar seg tid når det trenges og for meg har det vært en viktig faktor for å oppleve trygghet. En travel dame som ikke har mistet gleden og gnisten ved det å være primærlege. Tommelen opp!