Audun Zapffe
Jeg opplevde lite forståelse og ble møtt med en nedlatende holdning da jeg ba om en grundigere vurdering av helseplagene mine. Jeg følte meg verken sett eller tatt på alvor. Han avsluttet e-konsultasjonen uten mulighet for svar eller videre dialog. Jeg følte meg verken sett eller respektert.Anbefaler ikke denne legen dersom du ønsker trygghet og respekt i konsultasjonen.
Hvis du trenger mest mulig hjelp, og forståelse så hadde jeg anbefalt en annen lege. Ikke en som bryr seg mye om deg
Det å få time hos Audun er like vanskelig som å vinne i lotto. Det står stor respekt til de som orker å ha en så utilgjengelig lege.
Hyggelig resepsjonist da..
Familie lege, min mor, jeg, mannen og barna bruker legen, vi er veldig fornøyd alle sammen. Legen lytter og tar det vi sier seriøst. Henviser og tar ting videre ved behov. Lang ventetid på ordinær time, men er det noe prekært ordnes legetime på dagen av den supre legesekretæren, enten på telefon/sms.
Fikk noen røde svar på blodprøve, legen likte ikke at jeg spurte om hans vurdering på det. Påsto det ikke var vanlig at pasient kunne spørre om slikt. Rett og slett merkelig opplevelse. Om du er passiv mottaker av info, så er han nok flink, men har du ett eget spørsmål, eller er av typen som liker tenke/følge med selv, for all del, ikke spør, det blir ikke godt mottatt.