Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vinterbro Legesenter
Vikar for Høgjelle
Lege: Tore Olai Høghjelle SkrevetAmir Waqas Ali er vikar for Høgjelle til juli 2026. Dr Ali er en enestående lege. Han er tilgjengelig, han stiller de riktige spørsmålene og han er meget faglig dyktig og oppdatert. Jeg er utrolig fornøyd etter å ha vært på time der.
Ovenfra og ned
Lege: Tore Olai Høghjelle SkrevetStyrer unna han heretter. Dårlig til å lytte/ser ikke på pasienten mens pas. gir info om sin situasjon.Sitter og skriver mens konsultasjonen pågår, rekvirerer avtalt behandling, men når behandling skal skje er det viktigste ikke tatt med og pas. får ikke utført denne . Når det blir sagt fra til legen om dette, får pasienten beskjed om å vente til etter ferien, til tross for at det ville medføre unødvendige plager i mellomtiden. Ikke tillitvekkende.
Bytt snarest
Lege: Tore Olai Høghjelle SkrevetGjelder vikar Amir Waqas Ali.
Ufattelig dårlig lege som har vært vikar for Høghjelle i flere år nå. Helt uinteressert i å hjelpe, er der kun for å få ført timer.
Nettsiden er like profesjonell som en hjemmeside fra 1997. De tar ingen prøver på legekontoret, og venterommet er like stort som et bøttekott. Er du ikke syk før du kommer, blir du det garantert av alle basillene som svever rundt i det bittelille rommet. Styr unna, alt annet er garantert bedre en dette.
Aldri igjen
Lege: Audun Zapffe SkrevetJeg opplevde lite forståelse og ble møtt med en nedlatende holdning da jeg ba om en grundigere vurdering av helseplagene mine. Jeg følte meg verken sett eller tatt på alvor. Han avsluttet e-konsultasjonen uten mulighet for svar eller videre dialog. Jeg følte meg verken sett eller respektert.Anbefaler ikke denne legen dersom du ønsker trygghet og respekt i konsultasjonen.
Trenger mer empati/kunnskap
Lege: Audun Zapffe SkrevetHvis du trenger mest mulig hjelp, og forståelse så hadde jeg anbefalt en annen lege. Ikke en som bryr seg mye om deg