Jonas Lian
Har hatt Jonas som fastlege i mange år, og han er utrolig faglig dyktig og imøtekommende. Han lytter og er en problemløser. Veldig god på å kommunisere, og jeg føler at jeg blir hørt og sett. Han er veldig ærlig og direkte, kun ment i den mest positive forstand. Han henviser videre dersom det skulle være behov for det. Har hatt leger tidligere der alt ovennevnte har vært vanskelig og problematisk. Alt i alt, kunne ikke anbefalt en bedre fastlege!
Har hatt Jonas etter han overtok etter Asbjørn Ville .
Jeg er godt fornøyd med han . Hvis sykemelding
skulle være nødvendig . Tar han alltid kontakt .
Jonas du er toppers ! Heia Liverpool !
Denne legen er hyggelig og og en kar en får tillit til. Jeg er glad for å hanhan til fastlege. Han er en problemløser.h
En fantastisk dyktig lege - som stiller opp på alle plan og gir deg den behandlingen og forklaringen som gjør at det føles skikkelig trygt å komme på legetime. Veloverveide vurderinger, gode løsninger og ikke minst en utrolig fin samtalepartner når det butter litt i mot.
Hyggelig og imøtekommende lege hvor man som pasient blir sett og tatt på alvor. Lian gir seg tid til å lytte, og han oppleves som kunnskapsrik. Jeg føler meg heldig som har en fastlege som han.