Håvard Tiller

Allmennmedisin

Autorisasjon (2009)

Bytt fastlege

Bytte til Håvard Tiller?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Håvard Tiller's oppføring der.

Håvard Tiller er en av 90 fastleger i Tromsø

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Håvard Tiller

Eksemplarisk

Ser pasienten og lytter. Ser «hele» pasienten og ikke bare den ene tingen man er der for. Aldri hatt problemer

Hen er Ok. Han prøver og hjelpe så godt han kan. Flink og dyktig person.

Tok litt tid før man fikk forklart før hjelpen kom. Og når hjelpen først kom. Så er jeg imponert over hvor flink han er til og hjelpe deg som person. Sjelden man møter på sånne hyggelige personer. Glad jeg fikk han som lege. Han har hjelpet meg på best mulig måte etter min oppfatning.

Fantastisk fastlege

Håvard kan til dels være litt vimsete, men han er alltid 100% tilstede og er genuint opptatt av å finne best mulig veiledning og hjelp når man trenger det. Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag uten hans hjelp!

Håpløs lege

Har hatt helsepeoblemer og han er ikke villig til å lytte.Han mener mine problemer ikke er et problem.En lege som alltid virker stresset å man sitter med følelsen av at nå må man bli ferdig. Anbefales ikke

Penger og vimsete

Inntrykk av at han er mer opptatt av penger og flere timer enn pasienten. Bruker heller 5min på å si at man må bestille flere timer, detaljforklare, enn å bare sjekke pasienten med en gang som ville tatt 5min. Deretter klager han på at tidsbruken ble overskredet. Ellers grei å prate med, men er veldig vimsete. Glemmer å legge inn sykmeldinger og du må ringe inn dagen etter for å purre.