Lene Togstad

Sørbyen legesenter
Kvinne, 38 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2007

Ledige plasser

0 av 1100
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Sørbyen legesenter
Mellomveien 50 9007 Tromsø
Tlf: 77 66 11 50 Vis kart
Lene Togstad er en av 67 fastleger i Tromsø

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
26 vurderinger
Tilgjengelighet
24 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
26 vurderinger
Service
22 vurderinger

Siste vurderinger av Lene Togstad

Effektiv og ærlig.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært fornøyd med både Lene og Lena som var i vikariat da fastlegen var permitert. Begge er dyktige leger som klarer å forstå meg(som vanskelig pasient) da jeg alltid har mye på hjertet. Veldig fornøyd med hjelpen jeg får og at det alltid er ærlige tilbakemeldinger ang. hva jeg må og bør gjøre for å få det bedre.

Opp og ned

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lene er en god lege, men til tider legger hun mye skyld i psykiske problemer. Dette gjør at man ikke føler seg ivaretatt. Hun ser lett på store problemer, finner korte lettvinte måter som ikke er til hjelp.
Flere ganger opplevd å bli "oversett". Har vært syk lenge, etter flere år med kamp fikk jeg vurdering fra sykepleier der legen min skulle tatt tak for lenge siden.
Men Lene har også vært til god hjelp, og er som regel ganske grei å ha som fastlege. De som jobber i resepsjon/ laboratoriumet burde fjernes! De oppfører seg om de hater jobben sin, smiler aldri og man føler seg som en idiot i demmes nærvær.

Hjelpsom og hyggelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Byttet til Lene for noen år siden etter at jeg ikke ble tatt på alvor av min daværende fastlege. Var fornøyd etter første time med henne, hun følger godt med og spør f.eks. hvordan det gikk med den siste plagen jeg hadde når jeg kommer for en ny time osv. Føler meg tatt på alvor og jeg føler at hun bryr seg og gjør det hun kan for å hjelpe. Det eneste negative er at hun har mange pasienter som gjør at man kan måtte vente en stund på time, og at noen av helsesekretærene virker til å ha stått opp med feil fot. Det løser seg som regel med en hyggelig tone og et smil når man snakker til dem.

Et medmenneske i vår familie.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lene Togstad er fastlegen til hele familien og for oss er hun et medmenneske. Vi snakker om henne og vet vi kan kontakte henne om vi trenger hjelp. Hun stiller alltid opp og bryr seg. Hun viser omtanke og ringer om vi er alvorlig syk. Hun er en travel dame så det kan bli litt venting, men det er verdt det. Det er også mange andre flotte leger på kontoret som stepper inn om hun ikke er til stede. På labben er det flere som er superdyktige på å stikke! Vi er takknemlig for Sørbyen legesenter.

Fantastisk lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lene er en fantastisk lege som tar deg på alvor og er rask til å følge deg opp både med tanke på henvisninger, prøver etc. Hun viser omtanke, ringer deg hvis hun sier hun skal det og man føler seg virkelig møtt hos henne. Det smerter meg å bytte fastlege, men eneste grunnen til at jeg gjør det er de uspiselige legesekretærene på Sørbyen Legesenter. Jeg klarer ikke lenger å forholde meg til sure, frekke og arrogante mennesker som får deg til å føle deg som et hår i suppa når man er syk og nøden er stor.

Jeg har vært innom de fleste legene på Sørbyen Legesenter og er fornøyd med alle. Hadde de fått bytta ut uglene i ekspedisjonen hadde dette vært drømmelegesenteret (med unntak av Heidi som er varm og imøtekommende). Så frem til legesekretærene byttes ut eller tvinges på smilekurs, velger jeg å holde meg unna Sørbyen legesenter, til tross for fantastiske leger. Synd, men nok er nok.