Siriann Gulsrud
Hun er utrolig flink, og hører på pasientene sine. Er veldig fornøyd, og bytter ikke! Har a lltid hatt tid til å lytte.
Imøtekommende, svært profesjonell - samtidig hjertevarm og omsorgsfull. Det merkes godt at hun oppdaterer seg faglig, gir seg ikke før hun finner gode løsninger. Er direkte på det med å ta vare på seg selv/livsstil - som jo er en elementær viktig påminnelse!
Blir alltid møtt med et smil og godt humør til mine timer hos henne. Virkelig rett person på rett plass!
Min fastlege i ca 2 år. Knapt nok møtt henne. Aldri tilstede. Hatt time med henne der hun, selv om hun er i lokalet, bruker vikarlege. Elendig behandling, så takk for meg! Nå bytter jeg fastlege.
Kunnskapsrik og sta
Forholder seg til pasientens informasjon om sykdomsbildet.
Informerer om mulige sykdommer i henhold til sykdomsbildet.
Utelukker og graver videre hvis det ikke fremkommer diagnose.
De fleste har fått diagnose pga hennes stahet.
Takk
En virkelig dyktig lege som er veldig ydmyk og lyttende til sine pasienter. Og er veldig løsningsorientert og snar med å ta pasienten på alvor. Hun er meget dyktig til å følge opp sine pasienter med hensyn til diagnose-henvisning-innleggelse osv...Vil anbefale henne på det varmeste til alle i hennes lege område. Stor respekt.