Hilde Katrin Klukstad

Torvet Legesenter
Kvinne, 39 år

Autorisert

2012

Ledige plasser

0 av 1000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

186 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Torvet Legesenter Telefonnummer76 95 01 0076 95 01 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Dronningensgate 45 8514 Narvik
Vis kart
Hilde Katrin Klukstad er en av 19 fastleger i Narvik

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
7 vurderinger
Tilgjengelighet
7 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
7 vurderinger
Service
7 vurderinger

Siste vurderinger av Hilde Katrin Klukstad

Fantastisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hilde er en fantastisk fastlege! Lytter, tar deg på alvor, men er samtidig rettferdig og realistisk. Ikke minst veldig behagelig. Kommer aldri til å bytte!

Trygg, ydmyk og kunnskapsrik lege anbefales.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mann 24år. Beklager litt langt innlegg.

Anbefaler denne legen.
Litt om min problemstilling nå og tidligere: Jeg sliter i perioder mentalt, dette har blitt en slags ettervirkning fra å hatt store problemer med alkohol og narkotika siden jeg var 15 til 21-år, fra den "uskyldige" hasjrøykingen til ca tre år med daglig injeksjoner som ble en hel søppelsekk med konsekvenser. Legen har hvert med å prøvd hjelpe å stoppe den dødelige reisen som var ett følelsesmessig berg og dalbane som var helt ute av kontroll og på toppen hadde rotet seg inn i en evig rundkjøring full av stoffer, som jeg aldri trudde jeg kunne komme meg ut av.
Det at jeg er totalt nykter idag fra alkohol og narkotika på snart 3året er helt klart di avgjørende "frøene" som ble lagt av hun og som nå er begynt å spire godt.

Det er trygt å komme til fastlegen fordi hun er trygg på seg selv og jobben sin. Hun er ydmyk og lytter iforhold til min problemstilling og hvordan den kan prøve løses. Min erfaring viser at hun er flink å finne andre behandlingsmetoder (som har funket for meg) framfor en resept på ett medikament som demper og utsetter problemet litt lenger. Misforstå meg rett medisiner har også fungert.
Hun har mye kunnskap innen Rus, Psykiatri og ettervern. Å hun kan bruke "tøff kjærlighet" der det trengs og det er ikke bestandig jeg får høre det jeg vil, men heller det jeg trenger aller mest. Av alle legene jeg har hatt fra Nord til Sør-Norge så er hun den beste for meg. Konklusjon er fordi jeg som regel kjenner ett håp når jeg går ut døren på legekontoret.

Fantastisk lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Helt utrolig lege. Følger meg opp og viser interesse for å løse mine problemer. Veldig lett å snakke med og jobber virkelig for å finne løsninger på problemer. Jeg er strålende fornøyd!

Fantastisk lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hilde er en helt utrolig dyktig lege, hun tar deg på alvor, du føler deg sett og hørt og at hun har tid til deg, og så har hun en fantastisk humor. Og så er hun presis, man kommer inn når man har time og ikke 30-60 minutter senere. I tillegg merker man at hun er faglig dyktig og går inn for å finne ut hva som feiler deg.

Faglig dyktig, engasjert og god på kommunikasjon

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Klukstad tar deg godt i mot, lytter på deg og kommuniserer bra. Hun viser god faglig innsikt, og i kombinasjon med gode empatiske evner, er du godt ivaretatt.

Samlebåndprinsippet er ikke i bruk, og Klukstad er trygg på når hun tar ballen selv, eller når du bør henvises videre til spesialisthelsetjenesten.

Jeg vil gjerne anbefale henne til alle grupper pasienter, deriblandt spesielt til barn. Hun er sannsynligvis blandt de aller beste til å skape trygge rammer rundt legebesøket til ditt barn.

Er det ledig på listen hennes, så kan du anse det som et kupp! Vel valgt!