Per Kristian Opheim

Nordbyen Legesenter
Mann, 39 år

Autorisert

2011

Ledige plasser

0 av 1300
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Nordbyen Legesenter
Nordbyen 41 3111 Tønsberg
Per Kristian Opheim er en av 33 fastleger i Tønsberg

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
17 vurderinger
Tilgjengelighet
13 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
13 vurderinger
Service
12 vurderinger

Siste vurderinger av Per Kristian Opheim

Flink lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har aldri vært så fornøyd med en lege. Så forståelsesfull og ting skjer! Han har hjulpet meg mer på et halvt år, enn noen annen lege har gjort hittil. Veldig fornøyd :)

Flink lege, lyttende, forklarende.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg kjenner meg ikke igjen i flere av de andre vurderingene. Jeg oppleve mitt første møte med legen som noe av det beste jeg har opplevd i Østfold. Han lytter og forklarer på en god måte. Legesekretærene virket hyggelige og profesjonelle. De må tåle mye: Da jeg var der var det en verbal aggressiv man, men jeg synes de møtte ham på en veldig fin måte.
Jeg fikk time relativ fort da jeg ringte. Håper det fortsetter slik.

Er der aldri.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er nesten umulig å komme igjennom på tlf. Jeg prøvde å ringe med jevne mellomrom å da gjentatte ganger etter hverandre. På dag 3 etter flere forsøk bestemte jeg meg for å reise ned. Fikk da en time 2 uker etter. Når de 2 ukene hadde gått troppet jeg opp på legekontoret å fikk da beskjed om at han satt værfast oppi nord ett sted. Javel. Hva med å ringe pasientene hans som hadde time den dagen å gi beskjed?! Å ventetiden er såååååå lang. Ikke ser han på deg heller når du er der inne. Virker ikke som han hører på deg når du snakker heller. Da han er mer opptatt av å taste på pc mens du snakker. Å gjerne få unna alt før du i det hele tatt har snakket ferdig. Å siden jeg er så sjeldent hos lege er det kanskje noe mer enn en ting jeg vil nevne for han. Men han virker så lite interessert at man ikke får lyst til å snakke noe mer med han. Jeg har nå bestemt meg for å bytte fastlege. Tenkte å gi han noen sjanser. Men nå gidder jeg ikke mer.

Helt håpløs !

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dette er den verste fastlegen jeg har hatt !! Ikke ser han på meg når jeg kommer inn til han ! Han er lite samarbeidsvillig og utrolig overlegen mann ! Frekk og arrogant ! 'Man føler man ikke blir tatt vare på ! I tillegg er han nesten aldri på jobb så håpløst å få hjelp ! Så til damene i skranken ! Utrolig uprofesjonelle damer ! De er rett og slett frekke ! De snakker til som man var en unge ! Å alle på venterommet hører jo alt pga fins ikke skjerming !! venter på å få byttet fastlege siden alle andre er opptatt !! håpløst legekontor !!!

Helt latterlig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har i dag vært kasteball på grunn av dette legekontoret. Er dårlig men gikk beskjed fra legevakta om å vente på at legekontoret skulle åpne men at det var viktig å komme seg til legen i dag. Klokka ble 9 og telefonene her skulle da være åpne, men ikke noe svar.. ringte igjen og igjen, og tilslutt så var det noen som svarte. Da fikk jeg beskjed om at det var ingen leger tilstede og ble bedt om å prøve ett annet legekontor, som da igjen var overfullt, antageligvis fordi andre har fått samme beskjed som meg... som da igjen henviser meg til enda ett legekontor.