Truels Erikstad

Allmennmedisin

Autorisasjon (2009)

Truels Erikstad er en av 37 fastleger i Lillehammer

Siste vurderinger av Truels Erikstad

Beste legen jeg har hatt

Truels Aamodt er opptatt av å finne en løsning på problemet. Han tar deg seriøst og er en dyktig lege.

Pluss for å være en kul fyr!

Dr. Martin Spon, vikar

Dyktigste legen jeg noen gang har hatt! God til å lytte og gir grundige forklaringer. Meget god pasientforsåelse. Kommer til å savne denne legen og ønsker han lykke til etter sitt vikariat!

Martin Spon, vikar for Truels Aamodt

Det er irriterende nok at Aamodt har vært borte i over ett år, om ikke han skal ha en irriterende vikar også.
Martin Spon passer alltid på å være kritisk til det jeg ber om, uansett hvor legitimt det måtte være. Han passer også på å snakke til meg som om jeg er 5 år, selv om jeg har doktorgrad. Samlet sett er dette både krenkende og ineffektivt. Jeg har byttet fastlege noen ganger i mitt liv pga flytting, men dette er den jeg er minst fornøyd med. Jeg innser derfor at jeg nå må bytte fastlege, fordi jeg ikke orker å møte denne vikarlegen igjen.
Når dette er sagt er sikkert Martin Spon dyktig på andre ting som jeg ikke har fått sjansen til å observere enda. Men jeg ser på denne siden at flere andre har samme oppfatning av ham som meg.

Dr. Spon (vikar for Truels)

Kritisk til pasjentens tilstand og behov. Setter spørsmålstegn ved leger på Ullevål, prosedyrer hos NAV og pt. tilstand.
Mitt inntrykk er at Dr. Spon mangler kunnskap om spedbarn og svangerskap.
Dessuten mangler Dr. Spon kunnskap om Helfo, blå resept og refundering av utlegg. I tillegg kunne Dr. Spon ikke være behjelpelig med å søke om overførsel av fødselspermisjon til partner i forbindelse med sykdom.
Truels Aamodt er savnet!

Vikar - Martin Spon

Jeg synes også Martin Spon bruker unødvendig mye tid på å argumentere MOT det andre fagpersoner (manuellterapaut og spesialistleger) har fortalt meg og dette synes jeg er krevende og ikke minst bortkastet tid! Fint med informasjon, men å gjenta det samme hver gang og flere ganger hver gang også, er unødvendig.
Jeg opplever også å måtte bestille ny time for hver minste lille ting og strengt tatt kunne dette vært gjort litt mer effektivt. Det tas i allefall ikke hensyn til at noen har en jobb å skjøtte!