Truels Erikstad

Allmennmedisin

Autorisasjon (2009)

Truels Erikstad er en av 37 fastleger i Lillehammer

Siste vurderinger av Truels Erikstad

Martin Spon - utmerket lege!

Dr Aamodts vikar, Martin Spon, er en utmerket lege. Kunnskapsrik, lyttende og befriende kritisk til overmedisinering. Ikke en lege man reiser til for å få gehør for selvdiagnoserte lidelser. En ærlig lege med integritet. Jeg er strålende fornøyd!

obs! Truels er ute i permisjon, Martin Spon er vikarlege fram til høsten 2014

Martin Spon, er desidert den treigeste legen jeg noen gang har møtt. Han nekter for medisiner jeg står fast på. Ble derfor henvist til sykehus for å gjennomgå medisineringen. vet at lege på sykehus sendte en klar mld til Spon om hvilke faste medisiner jeg har behov for og mengder. Likevel argumenterer dr spon mot medisinbruken uten å spørre hvordan jeg har det. Dette gjør han hver gang til tross for at spesialisthelsetjenesten har anbefalt dette og jeg blir grundig fulgt opp.
Det går selvfølgelig mye unødvendig tid til dette. Dessuten er han vannvittig treig, så rekker ikke å ta opp det jeg skal, og damene i skranken nekter meg å bestille dobbelttime. Nei bedre at jeg kommer flere ganger, bedre å ta mere fri fra jobb, for å gå til lege. Gjett om jeg blir populær hos arbeidsgiver, jippi.
Kunne heller ikke gi meg sykemelding, før jeg hadde brukt 8 egenmeldingsdager først for det var bestemt fra nav og norske storting! Det betyr at hvis jeg har to egenmeldingsdager igjen når jeg kommer innom for å sjekke sykdom, har han konstantert at jeg er for dårlig til å gå på jobb, men må gå hjem og bruke de to resterende egenmeldingsdagene. Så kan jeg komme tilbake for sykemelding. Virker tungvint for meg.

Den beste legen eg har hatt

Grundig med tanke på prøvetaking, samt blid og forståelsesfull. Ringer deg personlig så du slepp å vente på prøveresultat i posten, og er alltid positiv.

Beste fastleggen ever!!!

Skikkelig nordlæning og lett å snakke med, har flyttet til en annen bydel men har fortsatt Aamodt! :)

Absolutt å anbefale :)

Første legen jeg har følt at lytter, bryr seg genuint, er kunnskapsrik på flere områder samt forståelsesfull og lett i humøret. Kan spøke og har en lett tone. Gir av seg selv, og ofrer mer enn de fleste dersom det er viktige resultater man venter på - da sørger han for at du får vite det så fort det er klart. Fantastisk fyr!