Truels Erikstad
Første legen jeg har følt at lytter, bryr seg genuint, er kunnskapsrik på flere områder samt forståelsesfull og lett i humøret. Kan spøke og har en lett tone. Gir av seg selv, og ofrer mer enn de fleste dersom det er viktige resultater man venter på - da sørger han for at du får vite det så fort det er klart. Fantastisk fyr!
Vennlig, kunnskapsrik og informativ. Har tid til pasienten og lytter til det jeg sier. Klar og tydelig kommunikasjon, også på engelsk en gang det var nødvendig. Fant raskt ut hva som var galt samtlige ganger jeg har vært der. Topp karakter, ingenting å utsette.
Han lytter, tar seg tid, er morsom, er energisk, løsningsorientert, han er klar og tydelig. Har fått et inntrykk av at han er en lege som ønsker å gjøre noe for de som sliter mest her i samfunnet. Mitt første møte med han hadde jeg en følelse av at han kjente til historien min før jeg kom inn, noe som gjorde at jeg slapp og gjenta hele historien min. Både meg og samboeren min er veldig fornøyd med Truels. Mvh
Min fastlege gjennom mange år sluttet og jeg ble tildelt Hr Erikstad. Ble møtt med et smil og vennlig mottatt. For min del oppfatter jeg han som en "moroklump" han fleiper og spøker hele tiden. Flott at man er positiv, men det er ikke alltid passende. Første gangen jeg kom til han snakket vi om at jeg er bipolar. Han smilte bredt og sa at det måtte jo være skikkelig artig når man hadde disse "høye" periodene, kunstnerisk var jeg sikkert også. Forklarte han at jeg er bipolar2 og at jeg er mest "nede". Kommentaren jeg da fikk var "åh, du er sånn kjedelig bipolar du altså" Syns ikke det passet seg for det er slett ikke moro å være bipolar. Han burde skjønne tid og sted for humoren sin. Det er ikke lett å "åpne" seg om vanskelige ting til en som bare fleiper hele tiden. Ellers er han ganske grei, effektiv og holder avtaler.
Truels er min sønns fastlege (18 mnd), og jeg er veldig godt fornøyd. Han tar alle nødvendige prøver, konfererer med en barnelege dersom det er nødvendig og virker genuint interessert i min sønns helse. Vi har også blitt henvist til barnelege ved behov. Jeg føler sønnen min blir tatt godt vare på og at han får den behandlingen han har behov for. Her er vi i gode hender.