Kurt Normann Andreassen

Allmennlegespesialist og fastlege
Mann, 72 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1983)

Ledige plasser

168 av 500

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Kurt Normann Andreassen er en av 584 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(17)
17 vurderinger
Tilgjengelighet
(11)
11 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(11)
11 vurderinger
Service
(12)
12 vurderinger

Siste vurderinger av Kurt Normann Andreassen

Styr unna

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er helt i sjokk over behandlingen fra denne legen. Han fakturerer i hytt og pine for den minste ting. Først betaler man for selve legebesøket og så må man betale for alt han gjør i timen.. henvisning, resept etc etc. og han hysjer så mye på deg underveis at når dine minutter inne hos han er ferdig så har du ikke fått klare svar og står egentlig helt forvirra tilbake. Sist ble jeg hysjet på 7 ganger underveis i timen og jeg pratet ikke mye. Men han må ha total stillhet når han skriver. Hysj, hysj, hysj på deg nå. Hva i alle dager er det her for lege??? Styr unna Magnat og spesielt han her. Blir så dyrt at du kan like godt dra på volvat og få god hjelp.

Hyggelig og trygg

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ble nøye undersøkt og forklart hva som kunne gjøres for meg. Veldig tålmodig, og svarte på alle spørsmålene jeg hadde. Kort ventetid til neste konsultasjon.

Veldig imponert😃

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter flere år med ulike plager ift muskel/ skjelett, fikk jeg endelig plassert ting der de hører hjemme. Han var effektiv og direkte, og jeg fikk raskt den info og hjelp jeg trengte. Jeg ble virkelig møtt på hjelp til innsikt-prinsippet😃Han er kunnskapsrik, luker vekk uvesentlige ting, og kommer til kjernen på problemene. Jeg ser frem til videre behandling hos ham.
Anbefales på det sterkeste!

Veldig god, kunnskapsrik lege med ufortjent dårlige anmeldelser

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ser her at Kurt har fått mange negative anmeldelser, blant annet at det kan være lang ventetid. Det synes jeg er direkte ufortjent.

Kurt tar seg god tid til høre på deg, og det må jeg si er utrolig deilig i en tid hvor de fleste leger er inn og ut på 15min. Jeg har selv måttet vente ekstra, og gått over tiden, men det er fordi en grundig undersøkelse kan ta lang tid. Dette ser jeg som et positivt, ikke et negativt.

For muskel og skjelett er han også meget erfaren og kunnskapsrik. Var hos han for 2 år siden og han var den første som fant riktig diagnose etter å ha vært hos over 10 andre fysioer, leger osv.

Føler Kurt og kollegaene også følger de riktige metodene for valg av behandlinger, veldig framtidsrettet, men samtidig tradisjonelle og ærlige nok til ikke bare å kaste seg på trender før forskningen støtter opp om det.

Om du ønsker en god, ærlig, kunnskapsrik og fremtidsrettet behandler anbefaler jeg Kurt.

Anbefales ikke!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ble anbefalt av fysioterapeuten min om å dra til Kurt etter flere besøk hos andre leger og fysioteraputer som ikke kunne finne svare på mitt problem.

Vis du vil vente 30-45 min etter avtalt tid for å så ikke få en beklagelse etter det er kurt den å gå til! Når du forklare situasjonen for han, virker det ikke som han bryr seg. beklageligvis virker det som han ikke har kontroll på ting under timen.
Absolutt bortkasta penger og altfor dyrt.

En ting skal han ha, svare som regel veldig fort på Email, men det hjelper lite når du ikke får utbytte av pengene du betaler for timen

Vis flere...