Ingunn Landmark
Har alltid hatt et suverent forhold til Ingunn Landmark, hun er en fantastisk lege. Men nå som jeg har vært syk og vært hos denne vikaren ser jeg meg nødt til å bytte lege for første gang siden Landmark startet i 2013. Hele legetimen var bortkastet da hun ikke var interessert i å høre på hvorfor jeg trengte hjelp men bare hadde egne meninger om at jeg egentlig ikke var syk. Da jeg tok opp problemer med sammenheng til sykdommen jeg har nå, sa hun at det måtte vi snakke om en annen gang. Hun var også irritert over at jeg hadde med meg kona mi inn der, men siden hun er sykepleier er det godt for meg å ha henne med. Hverken jeg eller kona ble hørt i forhold til symptomer eller sammenheng med min tidligere sykehistorie. Helt uholdbart! Bytter nå fastlege. Og anbefaler alle å styre unna denne legen!
Har hatt Ingunn som fastlege siden 2021, men har også brukt henne før dette. Hun er meget tilgjengelig og forståelsesfull, og kan svare på meldinger raskt og til alle døgnets tider. Ved usikkerhet har hun konsultert med både kollega på senteret og med vakthavende spesialist på Ahus i løpet av konsultasjonen. Har aldri følt meg til bry hos Ingunn, og er meget lei meg for at jeg må bytte fastlege grunnet flytting.
Jeg har Ingunn som min fastlege og vil ikke bytte henne mot noen andre,
Hun er der for deg når du kommer inn til timen.
Ingunn er lett å prate med og hun har kunnskapen.
Norges beste fastlege,hun gjør alt hun kan for å hjelpe,
alltid blid og hygeli,er veldig heldig som har Ingunn Landmark.
Jeg opplever Ingunn som svært dyktig og ekstremt forståelsesfull. Det er første gang jeg opplever at en fastlege tar meg på alvor og genuint bryr seg om min fysiske/psykiske helse. Jeg har full tillit til henne.