Elisabeth Helene Rud

Nedre Grefsen Legegruppe
Kvinne, 55 år

Spesialisering

Ortopedisk kirurgi

Autorisert

1989

Ledige plasser

11 av 1400

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Nedre Grefsen Legegruppe
Disenveien 31 0587 Oslo
Vis kart
Elisabeth Helene Rud er en av 532 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
30 vurderinger
Tilgjengelighet
20 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
18 vurderinger
Service
14 vurderinger

Siste vurderinger av Elisabeth Helene Rud

Dårligste legen jeg har vært i møte med

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kun hatt henne for sønnen min(han var vel 4-5 år), da fastlegen på samme kontor var borte.
Han hostet endel hele uka med kun svak feber og ikke vondt noe sted, men da det var fredag ville jeg utelukke bakteriell infeksjon.(unngå legevakt i helgen;)
Kommuniserte dette til henne og la til han hadde vært i godt humør, god apetitt og hadde hatt NULL behov for smertestillende hele uka..kun hosten jeg ville sjekke ut..
Ble en liten blodprøve, for å sjekke ut type infeksjon. Ellers var det eneste hun var opptatt av å repetere; "Bare fortsett å gi smertestillende. Ikke noe å være forsiktig med. Bruk smertestillende, om det er antydning til feber." Fulgt opp av; "husk at det bare er å bruke smertestillende" etcetc
Prøvde å si, som jeg allerede hadde sagt, at det ikke hadde vært nødvendig, da gutten var i rimelig god form, men det gikk vel ikke inn i ene øret engang, før det forsvant ut det andre.. "*Ikke vær redd for Paracet, bruk Paracet" (noe unødvendig når det ikke er behov, samt at det finnes rimelig mange studier på at bruk av disse medikamentene ikke bør overdrives, da det jo er endel bivirkninger, spesielt på lengre sikt og spesielt mtp barn)

Hun ringte meg Tirsdagen etter, for å gi prøveresultatene(det skal hun ha, nøye med oppfølging). Men samtalen var vel ca: "Hei, prøvene ser bra ut, intet bakterielt eller influensa. Men, bare fortsett å bruke Paracet en stund til."

Ble rimelig paff..svarte vel kort at "nå har han jo vært i bhg siden Mandag og ikke hatt behov for Paracet gjennom hele sykdomsperioden så..."

Helt utrolig. Er fastlegen borte en annen gang,(alle resterende leger på kontoret der er bra) drar jeg heller på legevakta enn å møte opp hos henne.
Og ja, enig med andre her; ovenifra og ned holdning, hører egentlig ikke på hva man sier.
Tragikomisk opplevelse..måtte bare le av det..

Totalt uinteressert og kald

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vet ikke hvor jeg skal begynne engang. Jeg har sjelden vært hos legen siste 2 årene. Bare fordi hun er så uinteressert. Mange tilfeller der timen er over på 5-10 min. Selv om jeg prøver å snakke litt dypere om ting. Det verste er når jeg ble nektet å ta med sykemeldingen min fordi jeg ikke kunne betale på stedet. Eller nå som jeg har brukket ankelen. Så spurte jeg bare om en dags sykemelding, for den ene dagen før jeg hadde røntgen på sykehuset. Sa jeg hadde nok av legeutgifter og klarte ikke komme meg helt opp til legen med benet. Nei skulle absolutt komme helt opp å betale for både reise og time for en dag med sykemelding. Hun viser mistillit til sine pasienter. Å jeg føler hun ikke tar meg seriøst. Har grua meg til å dra til legen. Nå er det endelig slutt på det. Håper min nye lege er bedre. Å tar seg mer tid til meg

Dyktig og effektiv

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er overrasket over flere av kommentarene på denne legen, da min erfaring ikke ligner noe på mange av kommentarene jeg har lest.
Har riktignok ikke vært hos denne legen mer enn et par ganger, men føler meg virkelig tatt på alvor, med grundig anamneseopptak, prøvetaking og henvisning videre. Min personlig opplevelse var at hun var en effektiv lege som ikke duller med deg, men jeg følte likevel at hun utøvde empati og tok seg den tiden som var nødvendig ved begge mine besøk.

Slurvete, uinteressert

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg anbefaler ikke Elisabeth Rud som fastlege. At hun virker sur er greit, men hun utfører ikke jobben på en tilfredsstillende måte. Jeg går svært sjelden til legen. De to gangene jeg har henvendt meg til henne har hun absolutt ikke vært til hjelp. Jeg tror nok ikke det blir bedre, så nå leter jeg etter en fastlege med noe mer yrkesstolthet.

Dyktig lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg opplever at dr. Rud tar meg på alvor, tar tak i problemene mine - årsaken til at jeg er hos henne, hun lytter til meg som pasient, er effektiv og er til å stole på. Hun følger meget godt opp. Jeg opplever dr. Ruud som svært kompetent og følger meg trygg hos henne. Jeg veldig godt fornøyd med å ha henne som fastlege.

Jeg har bestilt timer på Internett - fungerer veldig godt. Jeg har heller ikke måtte vente lenge på venteværelse før timen.