Elisabeth Helene Rud

Nedre Grefsen Legegruppe
Kvinne, 55 år

Spesialisering

Ortopedisk kirurgi

Autorisert

1989

Ledige plasser

22 av 1400

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Nedre Grefsen Legegruppe
Disenveien 31 0587 Oslo
Vis kart
Elisabeth Helene Rud er en av 532 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
29 vurderinger
Tilgjengelighet
20 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
17 vurderinger
Service
14 vurderinger

Siste vurderinger av Elisabeth Helene Rud

Totalt uinteressert og kald

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vet ikke hvor jeg skal begynne engang. Jeg har sjelden vært hos legen siste 2 årene. Bare fordi hun er så uinteressert. Mange tilfeller der timen er over på 5-10 min. Selv om jeg prøver å snakke litt dypere om ting. Det verste er når jeg ble nektet å ta med sykemeldingen min fordi jeg ikke kunne betale på stedet. Eller nå som jeg har brukket ankelen. Så spurte jeg bare om en dags sykemelding, for den ene dagen før jeg hadde røntgen på sykehuset. Sa jeg hadde nok av legeutgifter og klarte ikke komme meg helt opp til legen med benet. Nei skulle absolutt komme helt opp å betale for både reise og time for en dag med sykemelding. Hun viser mistillit til sine pasienter. Å jeg føler hun ikke tar meg seriøst. Har grua meg til å dra til legen. Nå er det endelig slutt på det. Håper min nye lege er bedre. Å tar seg mer tid til meg

Dyktig og effektiv

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er overrasket over flere av kommentarene på denne legen, da min erfaring ikke ligner noe på mange av kommentarene jeg har lest.
Har riktignok ikke vært hos denne legen mer enn et par ganger, men føler meg virkelig tatt på alvor, med grundig anamneseopptak, prøvetaking og henvisning videre. Min personlig opplevelse var at hun var en effektiv lege som ikke duller med deg, men jeg følte likevel at hun utøvde empati og tok seg den tiden som var nødvendig ved begge mine besøk.

Slurvete, uinteressert

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg anbefaler ikke Elisabeth Rud som fastlege. At hun virker sur er greit, men hun utfører ikke jobben på en tilfredsstillende måte. Jeg går svært sjelden til legen. De to gangene jeg har henvendt meg til henne har hun absolutt ikke vært til hjelp. Jeg tror nok ikke det blir bedre, så nå leter jeg etter en fastlege med noe mer yrkesstolthet.

Dyktig lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg opplever at dr. Rud tar meg på alvor, tar tak i problemene mine - årsaken til at jeg er hos henne, hun lytter til meg som pasient, er effektiv og er til å stole på. Hun følger meget godt opp. Jeg opplever dr. Ruud som svært kompetent og følger meg trygg hos henne. Jeg veldig godt fornøyd med å ha henne som fastlege.

Jeg har bestilt timer på Internett - fungerer veldig godt. Jeg har heller ikke måtte vente lenge på venteværelse før timen.

Denne legen anbefales ikke

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg beklager, men denne legen vil jeg ikke anbefale videre til noen. Jeg føler ikke at hun tar meg seriøst. Vært hos henne flere ganger med symptomer som ikke går vekk og jeg føler at jeg kun er til bry.

Hun snakker til meg med en nedlatende “ovenifraogned” tone, virker kald og utfører prøver på en veldig rask og ubehagelig måte. Synes hun har dårlig tid.

Et tips til deg, hvis du leser disse anmeldelsene er at du må bruke bedre tid på oss pasienter. Ta oss seriøst. Vi kommer ikke til legen hvis vi hadde følt oss friske. Kanskje du håndterer x antall hypokondere også, men ikke anta at alle er det. Jeg føler meg ikke trygg som pasient hos deg og bytter fastlege så fort som mulig nå til noen som tar meg på alvor.