Faiza Basharat

Torshovdalen Legesenter
Kvinne, 61 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1993)

Ledige plasser

65 av 1700

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Torshovdalen Legesenter Telefonnummer22 09 76 0022 09 76 ...
Hans Nielsen Haugesgate 37E 0481 Oslo
Vis kart
Faiza Basharat er en av 555 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(44)
44 vurderinger
Tilgjengelighet
(33)
33 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(35)
35 vurderinger
Service
(30)
30 vurderinger

Siste vurderinger av Faiza Basharat

Useriøs og lite imøtekommende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Faiza som fastlege i 1,5 år og er svært misfornøyd. For det første er hun alltid forsinket. Det har aldri hendt at jeg har kommet inn til en legetime før en halvtime etter at den egentlig skulle ha startet. For det andre er hun vanskelig å kommunisere med, da hun virker veldig lite forståelsesfull og ikke er særlig imøtekommende. Hun avbryter ofte, og kan svare frekt. Har heller aldri følt at hun har tatt meg på alvor de gangene jeg har prøvd å ta opp ting med henne som har vært vanskelig. Nå har jeg endelig fått byttet til en ny fastlege og kunne ikke vært mer fornøyd med avgjørelsen! Hun anbefales IKKE!

Mangler omsorg for sine pasienter og dems behov.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ufin, frekk og uten omsorg for sine pasienter. Frekk mot pårørende også. Dårlig på å forklare ting og har ikke tid til deg. Forsinkelser er kjent som et stort problem. Men verste er fravær på medmenneskelighet som en lege skal ha. Kjeftende og sta. Anbefales ikke om du er for syk til å kreve din rett.

Snakker om oljepenger på legetime

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En utenlandsk lege som er opptat av oljepenger å snakker negativt om norge på timen min istedet om å lytte om mine plager og hva jeg snakker om.. Jeg var fullt av negativt energy etter besøk. Hun skjeftet på meg nesten hver eneste gang istedet og gir trøste. Jeg følte ikke trygt med henne i det helle tatt. Byttet fastlege med en gang. En rar persjon. Fraråder!

Effektiv og grundig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt henne som fastlege i noen år nå, hun virker være både effektiv og grundig, og jeg er godt fornøyd.

Ikke tillitsvekkende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Alltid 30 min - 3 timer for sein, dårlig på kommunikasjon, kommer og henter etter at hun er sein uten en eneste beklagelse, hvorfor var hun sen? Jo, fordi hun besøkte andre hjemme eller var tolk, altså greit det, men ikke greit når du vet at du har ventende pasienter, og jeg ser at alle som kommer langt etter meg blir tatt inn før meg alle som en av både henne og andre leger. Når man først er inne møter man på en kjeftende stemme, utålmodig, kaster meg ut i venterommet (på innsiden) etter å ha vært inne hos legen i 30 sekunder - 2 min (aldri vært inne lenger enn det), venter igjen for blodprøve, tar blodprøve, blir kastet ut til venterommet igjen, må vente enda lenger igjen, blir tatt inn for resultat på blodprøve, nevner såvidt hva det er og sier at jeg må betale (wtf), jeg sier at jeg trenger legeerklæring for timen og hvs skjer? Jo legen legger til 100 kroner når jeg vet at andre leger gir bekreftelse gratis, på vei ut i det jeg lukker døren sier legen "ikke ta farris, melk.." og Gud vet hva hun sa for det fikk ikke jeg med meg når døren lukket seg, verste legen jeg har vært borti. Frarådes på det sterkeste, frarådes spesielt om man sliter psykisk. Tilgjengelig er hun heller ikke, og man må vente i flere uker og måneder for time, og ser ikke på deg i løpet av timen men bare på skjermen.