Faiza Basharat

Torshovdalen Legesenter DA
Kvinne, 62 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1993)

Ledige plasser

47 av 1700

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Torshovdalen Legesenter DA Telefonnummer22 09 76 0022 09 76 ...
Hans Nielsen Haugesgate 37E 0481 Oslo
Vis kart
Faiza Basharat er en av 561 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(46)
46 vurderinger
Tilgjengelighet
(35)
35 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(37)
37 vurderinger
Service
(32)
32 vurderinger

Siste vurderinger av Faiza Basharat

Vanskelig å kommunisere med og lite imøtekommende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Var hos henne for en legetime. Hun er svært lite imøtekommende. Vanskelig å få spurt henne noen spørsmål også, da hun avbryter ofte og det virker ikke som hun har lyst å høre på det du sier. Jeg følte nesten at jeg ble jagd ut og det virket som hun ville ha meg ut så fort som mulig. Og jeg var bare inne i 5-10 minutter. Gikk fra timen og følte egentlig ikke jeg hadde fått svar på noe da det ikke gikk å spørre henne om noe. Virker ikke særlig interessert i å høre på deg. Første gang jeg har gått fra en legetime og følt meg dårlig... Anbefales absolutt ikke.

Dårlig kommunikasjon og uoversiktlig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Faiza som fastlege i ett års tid nå og har vært misfornøyd siden start. Jeg byttet grunnet flytting og fordi jeg ventet en liten baby. Hun var dårlig på å informere om gravid forløpet og forløpet etter babyen er kommet. Hun er sjelden tilgjengelig, jeg får aldri time når det trengs og må alltid vente 30-45min før jeg får komme inn. Når jeg først har kommet inn og forsøker å snakke med henne er det ofte hun ikke forstår hva jeg mener og jeg forstår heller ikke alltid hva hun sier. Hun er veldig direkte, viser lite omsorg og forståelse samt kan svare litt frekt og avvisende. I tillegg jobber hun korte arbeidsdager og har ofte fri, som trekker kraftig ned når man har behov for kontakt. Hun virker heller ikke særlig organisert. Generelt er de som jobber på legekontoret i resepsjonen heller ikke veldig imøtekommende. De er ustrukturert, frekk. Anbefales IKKE!

Useriøs og lite imøtekommende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Faiza som fastlege i 1,5 år og er svært misfornøyd. For det første er hun alltid forsinket. Det har aldri hendt at jeg har kommet inn til en legetime før en halvtime etter at den egentlig skulle ha startet. For det andre er hun vanskelig å kommunisere med, da hun virker veldig lite forståelsesfull og ikke er særlig imøtekommende. Hun avbryter ofte, og kan svare frekt. Har heller aldri følt at hun har tatt meg på alvor de gangene jeg har prøvd å ta opp ting med henne som har vært vanskelig. Nå har jeg endelig fått byttet til en ny fastlege og kunne ikke vært mer fornøyd med avgjørelsen! Hun anbefales IKKE!

Mangler omsorg for sine pasienter og dems behov.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ufin, frekk og uten omsorg for sine pasienter. Frekk mot pårørende også. Dårlig på å forklare ting og har ikke tid til deg. Forsinkelser er kjent som et stort problem. Men verste er fravær på medmenneskelighet som en lege skal ha. Kjeftende og sta. Anbefales ikke om du er for syk til å kreve din rett.

Snakker om oljepenger på legetime

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En utenlandsk lege som er opptat av oljepenger å snakker negativt om norge på timen min istedet om å lytte om mine plager og hva jeg snakker om.. Jeg var fullt av negativt energy etter besøk. Hun skjeftet på meg nesten hver eneste gang istedet og gir trøste. Jeg følte ikke trygt med henne i det helle tatt. Byttet fastlege med en gang. En rar persjon. Fraråder!