Faiza Basharat

Torshovdalen Legesenter DA Kvinne, 57 år

Om

Autorisert1993
SpesialiseringAllmennmedisin
Ledige plasser 22 av 1700
Advarsler
Vil du bytte til denne fastlegen?

Praksis

Torshovdalen Legesenter DA

Hans Nielsen Haugesgate 37E 0481 Oslo
Faiza Basharat er en av 527 fastleger i Oslo

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
2.5
26 vurderinger
Tilgjengelighet
2.5
17 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
3.0
17 vurderinger
Service
3.5
16 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Faiza Basharat

Dyktig, profesjonell, forståelsesfull

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Jeg er veldig fornøyd med Faiza som fastlege. Ble først skepisk på bakgrunn av noen av de tidligere anmeldelsene hun har mottatt, men etter å ha faktisk benyttet henne er jeg svært fornøyd. Hun lyttet til problemene mine, gav gode råd - og gjorde som en fastlege skal. Anbefales.
Eneste forbedringspotensialet var at det var litt ventetid.

Denne legen frarådes på det sterkeste!

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
1.0
Service
1.0

Jeg byttet nylig fastlege og trives veldig med han jeg har nå. Faiza Basharat derimot var ingen hyggelig opplevelse. Hun var en dårlig lytter, og som flere har sagt, så ønsket hun at jeg skulle forlate kontoret med en gang jeg kom inn døren. Etter konsultasjon med Faiza, ombestemte jeg meg og ønsket resept på p-piller likevel. Det var umulig å ta direkte kontakt med henne. Jeg ga beskjed til resepsjonen på telefon flere ganger, men de var svært uhøflige og ikke hjelpsomme. Til slutt satt jeg på venteværelset og ventet til at Faiza hadde 2 minutter til å snakke med meg. Etter to timer hadde hun endelig tid til å skrive en resept til meg. Noen dager senere fikk jeg en giro i posten på 260 kr for konsultasjon. Etter at jeg nektet å betale fikk jeg inkassovarsel og endte opp med å betale en giro på 400 kr. Latterlig spør du meg!

Arrogant

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
1.5
Tillit og kommunikasjon
1.0
Service
3.5

Etter flere dårlige episoder på Torshovlegesenter, gledet jeg meg faktisk pga første gang gravid time.
Jeg måtte vente over en time på å komme inn! Når jeg først kom inn, tok hun i mot min urin prøve og sa vi måtte sette opp ny time pga det var seint på dagen. Jeg som hadde ventet så lenge!
Jeg sa ifra, og hun hastet meg inn for å ta blodprøve, hvor hun begynte å diskutere med hun som skulle ta blodprøven. Jeg satt der uten noe informasjon og ble tatt blodprøve på, etter dette skulle jeg få komme inn til henne igjen. Da hadde hun andre pasienter, så jeg måtte vente igjen.
Da jeg kom inn sa hun at jeg måtte gå midt i arb.tiden fremover får å få time.Elendig service, arrogant dame som behandler sine pasienter dårlig! Ikke som forventet, jeg dro derifra trist og sur.
Fikk ikke stilt sp.mål, hun avfeide meg og ville ha meg ut med en gang jeg kom inn. Ikke å anbefale!

Meget fornøyd.

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.5

Etter å ha sjekket omtalen her så var jeg relativt skeptisk før traff henne første gang. Etter flere besøk i løpet av et halvår er jeg meget fornøyd. Hun følger veldig godt opp, virker veldig dyktig, og meget effektiv. Selv om avstanden til legekontoret er litt lang for meg så vil jeg absolutt forsette med henne som fastlege.

Dyktig lege. Anbefales!

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Dette er en dyktig lege som tar seg tid og er grundig.
Ved et par anledninger har jeg hatt behov for mye mer enn de 15 min som er en vanlig legetime, da har hun alltid tatt seg tid - selv om det betyr at hun er blitt forsinket tik neste pasient! Så det at hun er forsinket er vel heller et godt tegn...hun tar seg tid til pasientene sine!!
Hun har alltid gitt god medisinsk behandling, snakket med spesialister når det har vært behov. Føler meg meget godt ivaretatt.
Opplever at annet personale på kontoret også er hyggelige, alle er selvfølgelig opptatte, men det er forståelig.

Hun anbefales!