Krzysztof Burski

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2004)

Bytt fastlege

Bytte til Krzysztof Burski?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Krzysztof Burski's oppføring der.

Løren legesenter Telefonnummer21 04 01 5021 04 01 ...
Sørkedalsveien 90A 0376 Oslo
Krzysztof Burski er en av 617 fastleger i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Krzysztof Burski

Hold dere unna.

Hadde dette kontoret som fastlegekontor i 6 drøye måneder, og har aldri vært innom. Nå som jeg har ny fastlege og trenger helseattest til politihøyskolen, trenger jeg å overføre journaler fra de siste ti årene - hvis ikke kommer jeg ikke inn på utdanningen.

Dette er helt umulig for meg å gjøre, da de er ''stengt'' på telefonen i den påståtte åpningstiden, og det er ingen mulighet for meg å kontakte de ellers.

Nettsiden er amatørmessig ''kodet'' og pasientsky som de bruker er også helt ubrukelig.

Umulig å finne

Umulig å finne, feil adresse på nettet, umulig å få kontakt, men sender en faktura selv om jeg åpenbart ikke kunne møte opp, latterlig.

Ikke tilgjengelkg

Hadde flyttet fra Carl Berner til Smestad uten å opplyse om ny adresse på HelseNorge, noe som gjør det umulig å møte opp til avtalt time. Er heller ikke tilgjengelig på telefon. Byttet til en annen fastlege uten å i det hele tatt ha hatt en time hos han.

Dyktig og tilgjengelig lege

Min erfaring er at dette er en dyktig, hyggelig og imøtekommende lege. Tar pasienten på alvor, og tar seg god tid til å sjekke ut ting og forklare.

Aldri vært noen problemer med tilgjengelighet eller oppfølging.

Enkelt og raskt å bestille time via HelseNorge.no.

Umulig å få tak på !!

Helt håpløs! Ventet i kø i en time uten å få svar. Bytter fastlege. Umulig å få tak i de. Burde i hvert stå tider de er tilgjengelige…