Tor Christian Hegna

Tåsenklinikken
Mann, 46 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2003

Ledige plasser

0 av 1400
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

5 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Tåsenklinikken
Kaj Munks vei 41 0876 Oslo
Tlf: 23 00 59 40 ‐ Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no Vis kart
Tor Christian Hegna er en av 529 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
24 vurderinger
Tilgjengelighet
20 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
20 vurderinger
Service
18 vurderinger

Siste vurderinger av Tor Christian Hegna

Grundig og pedagogisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt han som fastlege i over 10 år og er veldig fornøyd. Han lytter, tenker, undersøker og diskuterer. Empatisk, men også en som stiller krav til egeninnsats fra pasienten. Klar tale, men kan innrømme når han ikke vet. Da konsulterer han andre. Med andre ord en glimrende fastlege.

Sløv og uinteressert

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hadde Hegna som fastlege i en årrekke. Har først etter å ha opplevd andre leger forstått hvor lite ivaretatt jeg ble av ham. Ham var trøtt, uengasjert og stirret mest inn i skjermen på pc'n sin. Man bør ikke bruke ham i oppfølging som gravid, eller til små barn, spør du meg. Føltes veldig utrygt.

Verken tillitsfull, empatisk eller tidsorientert

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har ved en rekke anledninger besøkt Hegna. Ved samtlige har jeg tenkt "nå bytter jeg" ved avreise, men med svært sjelden besøksfrekvens har det bare blitt med tanken. Ville derimot aldre latt kone eller egne barn gå hit. Mannen er slapp, uinteressert, kommer ikke tidsnok, og har tilnærmet null mellommenneskelige relasjonsbyggingskapabiliteter. Styr unna!

Bare gode erfaringer..

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har bare hatt to-tre konsultasjoner, men har blitt godt ivaretatt hver gang.
Tor Christian virker både faglig kompetent og fokusert. Han diskuterer, forklarer og sparrer gjerne rundt behandling.

Av det jeg kan lese i kritikken her blir det hevdet at han kan være rask med å skrive ut resept og lite engasjert, min erfaring er en lege som gjerne diskuterer, men så er det opp til pasienten å også ta ansvar for å følge opp sin del med å følge opp henvisning og medisinering. Det skal man kunne forvente av voksne mennesker.

Ok, men tilbakeoverlent

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Startet hos Tor Christian Hegna januar 2014 og var der til desember 2015. I denne perioden gikk jeg også til endokrinolog i Sandvika. Jeg har lavt stoffskifte og ingen egenproduksjon i min skjoldkjertel. Min endokrinolog styrte medisineringen, mens min fastlege ordnet med sykmelding og evt blodprøver på fastlegekontoret. Til og begynne med hadde jeg tro på denne løsningen med delt ansvar, men det skulle vise seg at det ikke gjorde meg frisk igjen dessverre. Hegna fulgte dårlig med på hva som ble gjort hos endokrinologen. I ettertid har jeg jo innsett at de faktisk aldri har hatt direkte kontakt. Det mener jeg at er helt uakseptabelt. Det var stort sett jeg som informerte fastlege om prøver og medisinering hos endokrinolog. På en måte fungerte jo min fastlege. Da vi hadde forholdvis grei kommunikasjon og at han så at jeg hadde utfordring med å bli friskere igjen. Da jeg ikke hadde blitt noe særlig bedre våren 2015 tok jeg avgjørelsen om å kutte ut endokriolog og prøve privat lege. Min fastlege ble orientert om dette valget og mange prøver ble tatt. Blant annet prøver av matintoleranser som er meget vanlig hos de med lavt stoffskifte. Disse prøvene ble dessverre ble vist til fastlege, men han trodde ikke på de! Helt utrolig, men ikke overrasende. Mine matintoleranser var faktisk ganske ill og når jeg endret kosthold ble jeg straks mye bedre. Det var derfor over med min fastlege. Jeg forstod da at han ikke ville eller kunne klare å gjøre meg friskere igjen dessverre.