Sjur Olav Hesla
Har hatt Sjur som fastlege i over 10 år, og håper det blir 10 år til.
I perioder har jeg vært der mye, og jeg føler alltid at han vil hjelpe meg uansett hva problemet er.
Han lytter, jeg blir alltid møtt på det jeg sier; om så være preferanser, tanker eller spørsmål, føler jeg at han alltid prøver å gi
et svar og/eller behandling/henvisning jeg trenger.
Møter meg alltid med et smil, er veldig tålmodig og jeg føler jeg får det rommet jeg trenger.
Han er snill og respektfull, noe som nesten viktigere enn selve løsningen i mange av mine situasjoner.
Min måte å håndtere noen ting på er med humor, og der er han også god. Han har alltid en kommentar på lur som får meg til å le.
Har blitt ganske glad i Sjur, og setter stor pris hva han har gjort for meg i disse årene!
Det eneste som, for mitt vedkommende, trekker ned er at Rodeløkka ikke har en form for resepsjon som kan ta imot timebestillinger. Det tror jeg kunne løftet hele legesenteret noen hakk, og sikkert tatt mye ekstra og unødvendig stress av skuldrene for de fleste som jobber der.
Men det har ikke så mye med Sjur som lege å gjøre, føler han gjør det beste en kan forvente under de omstendighetene.
Bra mann og god lege, håper jan får høre det nok til at han aldri slutter å være det.
Sjur er lege av riktige grunner, han er der for å hjelpe deg. Han tar seg god tid og lytter til det du har å si, han viser medlidenhet og prøver alltid å forstå. Han henviser alltid om det trengs, og er virkelig en fantastisk lege. Gruer meg fryktelig til han må pensjonere seg.
God og ryddig lege. Lytter til det man har å si, virker som pasienten står i fokus under hver samtale.
Jeg har vært pasient hos Dr. Hesla siden 2016 or er veldig fornøyd. Jeg har alltid fått time, informasjon og oppfølging og han er oppmerksom og snill.
Burde likevel vært flinkere å se det hele mennesket, og prøve andre metoder om noe ikke fungerer. Man føler seg trygg fram til man leser seg opp på bivirkninger visse "medisiner" kan ha, noe som har gjort at jeg har følt meg utrygg.