Parviz Nieuwenburg Izadi

Allmennlegespesialist og fastlege
Mann, 63 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1997)

Ledige plasser

8 av 2000

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Storoklinikken Telefonnummer22 09 88 8822 09 88 ...
Vitaminveien 7-9 4 Etg, Storosenteret 0485 Oslo
Vis kart
Parviz Nieuwenburg Izadi er en av 590 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(52)
52 vurderinger
Tilgjengelighet
(33)
33 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(36)
36 vurderinger
Service
(31)
31 vurderinger

Siste vurderinger av Parviz Nieuwenburg Izadi

Tidenes verste lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Herregud for en lege. Jeg har aldri møtt en lege som han i mitt liv. Fikk denne hastetimen, fordi fastlegen min ikke var tilgjengelig. Jeg ble ikke tatt på alvor i det hele tatt. Han er arrogant, avslutter konsultasjonen før den har begynt. Han skriver ut sykemelding nesten før du har fått sagt hva som er galt, og er ikke så interessert i å finne ut hva som feiler en. Under konsultasjonen latterliggjør han meg og sier: Kanskje vi skal legge deg inn siden du er alvorlig syk? Han sa at han hadde gjort alt han kunne og ba meg om å ikke bestille hastetime neste gang hvis det ikke hastet. Mannen er lite empatisk, virker kald og avvisende. Han er veldig sur og lite vennlig. Første og siste hastetime. Hold dere unna han.

Arrogant, uinteressert, lite empatisk , ubehagelig, Kort og brutalt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mannen er lite empatisk, virker kald og avvisende, og kommuniserer enveis. har ikke forståelse for sine Klienter.
Han er arrogant, avslutter konsultasjonen før den har begynt. Er ikke interessert i å høre på noe jeg har å si, skriver på andre ting mens jeg snakker. Han virker ofte veldig sur og lite vennlig. Parviz tar seg ikke tid til å lytte til pasientene sine, har alltid dårlig tid. Hold dere å holde unna han.

Dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært hos Parviz noen ganger da min fastlege har hatt noe lengre ventetid.
Jeg er råimponert og føler meg svært godt ivaretatt. Han følger opp, ser på historikk og stiller spørsmål. Det virker som han ikke kun tenker på den ene tingen jeg eventuelt tar opp, men ser mer helhetlig, hele aspektet som livet er. Han bryr seg og ønsker det beste for pasienten, det er mitt inntrykk. Hyggelig og snakke med han.
I tillegg er det mulig noen ganger og få time ganske tidlig på dagen hos han, eller utover ettermiddagen. Dette passer fint hvis man har jobb på dagtid.

Proakitiv, dyktig, erfaren

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har bare positivt å si om Parviz. Etter at jeg har begynt å ha ham som fastlege, har livet mitt gått i mye bedre retning. Møter presis, setter seg i din problematikk, og gjør flere tiltak å hjepe. Unge fastleger har veldig mye nyttig å lære av ham.

Positive erfaringer

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har benyttet meg av Parviz som lege, de gangene min fastlege ikke er ledig. Opplever at han tar seg god tid til å svare på spørsmål og gjøre undersøkelser. Han virker interessert i mine problemstillinger og stiller oppfølgingsspørsmål. Det er mulig han kan virke litt brå eller direkte. Jeg oppfatter kommunikasjon med Parviz som tydelig og trygg.

På grunn av mine psykiske plager har jeg ofte opplevd at leger ikke tar mine fysiske plager på alvor. Slik er det ikke med Parviz. Jeg opplever å bli møtt med med respekt og omtanke.

En sunn livsstil løser ikke alle problemer og noen ganger må det medisin til. Jeg setter allikevel pris på en lege som ikke anser medisiner å være den ultimate og ene løsningen på alt, men også stiller spørsmål om kosthold, fysisk aktivitet osv. og kommer med råd til forbedring av dette.

Vis flere...