Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken
Lite lyttende
Lege: Gunhild Hanssen SkrevetHar hatt Gunhild som fastlege en stund nå og føler meg dessverre ikke lyttet til, samt lite empati og forståelse. Ikke på tilbudssiden hva gjelder prøver eller henvisning/utredning.
Hun har svært dårlig tid og ofte vanskelig å få time når man trenger det. Må gjerne bookes en måned frem i tid.
Hold deg unna.
Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet- Frekk (lo nedlatende på meg da jeg fortalte om hva jeg ønsket å få hjelp med) .
- Ventet i flere måneder for å snakke med en endokrinolog, og jeg bestilte time noen uker før den såkalte "endokrinolog timen" for å dobbeltsjekke at dette var riktig person, noe han sa at det var. Da tidspunktet kom for å møte opp til timen viste det seg at denne personen ikke var en endokrinolog i det hele tatt og var en gastroenterolog.
- får deg til å komme til timer bare for å ta penger ut av deg (f.eks satt meg opp til en time en uke etter en blodprøve bare for å gi meg et printet ut ark av svaret, noe jeg kunne selv sett på furstpasient.no).
- hører ikke på hva dine problemer eller hva du ønsker og prøver få deg ut så kjapt som mulig. F.eks hvis jeg kommer med tre ting jeg trenger hjelp meg lager han bare henvisning for en ting, prøver å snakke over meg og få meg til å glemme de to andre forslagene mine, også sier han til slutt at nå har vi snakket lenge nok og han har andre kunder og kaster deg ut.
dette er bare noen få eksempler, kan gjerne skrive mer men håper at den som leser forstår poenget med min anmeldelse. Jeg skriver nesten aldri anmeldelser, men her må sannheten ut.
Fornøyd
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetJeg er sjeldent til fastlegen, men den siste tiden har jeg hatt behov for hyppigere kontakt. Jeg føler meg sett og hørt, og er super fornøyd med oppfølgingen jeg har fått så langt.
Frekk og invaderende lege
Lege: Gunhild Hanssen SkrevetJeg hadde en svært negativ opplevelse hos denne fastlegen. Hun stilte mange personlige og invasive spørsmål om min økonomi og arbeidssituasjon, som ikke var relevante for helsen min eller konsultasjonen. Da jeg forsøkte å forklare plagene mine, følte jeg meg ikke tatt på alvor. Hun avviste behovet for videre henvisning og virket lite villig til å lytte. I tillegg opplevde jeg tonen hennes som frekk og nedlatende – hun ba meg rett ut om å bytte fastlege dersom jeg ikke var fornøyd. Jeg forlot kontoret både trist og fortvilet. Dette er den dårligste behandlingen jeg har fått av en lege noen gang, og jeg vil ikke anbefale henne videre
For mye å gjøre
Lege: Gunhild Hanssen SkrevetFor mye tidspress og derfor ikke særlig behjelpelig. Så kort at det er vanskelig å få frem saken.
Svært lite ledige timer.