Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken
Verste jeg har vært borti
Lege: Dan Michael Nørager Andersen SkrevetBorte helt siden jeg fikk han, svarer ikke på meldinger jeg skriver og når jeg først får svar så kommer den frekkeste meldinga jeg har fått fra en lege noen gang. Har hatt han som lege i over et år og har fortsatt ikke møtt han. Anbefales absolutt ikke.
Utrygg, uempatisk og totalt uprofesjonell
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetJeg var hos fastlegen (Sissel Lahna hos Storoklinikken) [datoen er fjernet av moderator]. Jeg følte meg ikke hørt, timen varte bare 10 minutter og jeg betalte 299 kr. Dette var sjette gangen jeg har vært hos henne.
Hun forklarte ikke f.eks. hva blodprøven skulle brukes til og ser på wikipedia eller lignende for å stille spørsmål. Hun oppførte seg veldig uempatisk og lyttet ikke til meg (ikke bare nå sist, men ofte før). Hun fant heller ingen løsninger. Jeg går fra legekontoret med flere spørsmål enn svar og med en særdeles dårlig følelse.
Og prisen samsvarer ikke med det som står på websiden til Storoklinikken. Jeg vil ikke bli behandlet på denne måten og jeg bytter nå fastlege. En slik behandling som jeg har fått unner jeg ingen!
Kunnskapsrik, men kald og brysk
Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi SkrevetParviz har vært min fastlege i mange år, og jeg har vært svært fornøyd. Frem til de siste par årene. Der han tidligere var lyttende og tok seg tid, opplever jeg han nå svært stresset og han gir pasienten knapt rom til å si hvorfor man har bestilt time. Han lar knapt pasienten slippe til med å si hva det gjelder, og er avbrytende og kald. I det hele tatt føler jeg meg veldig til bry hos Parviz. Jeg er så heldig at jeg sjelden har behov for å gå til legen og har ingen alvorlige medisinske utfordringer, men om man besøker legen for noe alvorlig eller er i en sårbar situasjon, vil jeg tro det kan oppleves svært krevende og vanskelig å forholde seg til Parviz som fastlege. Han er uinteressert og ser for det meste på skjermen, og selv om han er veldig forsinket (han er alltid -veldig- forsinket og du må regne med å sitte på venterommet lenge hver gang) bruker han overraskende mye tid hver eneste gang på å snakke om seg selv, og sin egen fritid og familie.
Legekontoret er dessuten nærmest umulig å komme gjennom til på telefon, og de som jobber der stenger luken og gjør seg så lite tilgjengelig som overhodet mulig. Om du omsider klarer å få kontakt med de gjennom luken, er de frekke og nedlatende selv om man stiller helt grunnleggende og enkle spørsmål i en hyggelig tone.
Veldig synd, da han tidligere var en veldig hyggelig og imøtekommende lege som tok pasientene på alvor.
Trygg og behjelpelig med mine problemer.
Lege: Anders Bye SkrevetLøser alltid mine problemer og hjelper meg med riktige medisiner.
Spesielt mine psykiske problemer.
Ellers flink til å henvise meg videre dersom han ikke løser problemet selv.
Kald og usympatisk
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetJeg hadde denne fastlegen i mange år, og hun var dermed kjent med meg og min historie. Derfor er det ekstra sjokkerende hvordan jeg ble behandlet under mitt svangerskap. Jeg har aldri følt meg så utrygg eller så lite ivaretatt av denne legen da jeg hadde behov for oppfølging under graviditeten. Jeg ble overhodet ikke møtt med dialog, men i stedet mistenkeliggjort og avbrutt, da jeg forklarte at jeg trengte en gradert sykemelding fra jobb. Jeg er sjokkert over behandlingen jeg fikk, og byttet fastlege umiddelbart.