Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken
Grundig fastlege
Lege: Gunhild Hanssen SkrevetOpplever at Gunhild er en grundig fastlege som ser hele mennesket. Når jeg kommer til Gunhild føler jeg meg trygg på at jeg vil få den hjelpen jeg trenger og hun tar seg alltid god tid.
Støttende og med uvurderlig god hjelp
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetHun både lytter, støtter og hjelper meg når jeg trenger det som mest. Jeg tør ikke tenke på hvordan livet mitt hadde vært uten hjelpen jeg har fått. Hun kan aldri slutte som lege:-)
Flink og proaktiv
Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi SkrevetDet er en lege som absolutt ikke fortjener mindre enn fem stjerner, finner meg ikke i det hele tatt i de siste anmeldelsene, derfor måtte jeg reagere.
Han er en eksempel på hvor dyktig, effektiv, støttende og erfaren en lege kan være.
Takk for all hjelp jeg får av Parviz og damene i resepsjonen.
Gruer meg
Lege: Gunhild Hanssen SkrevetJeg opplever henne som kald og at jeg er til bry når jeg kommer. Jeg går sjelden til legen, men gruer meg når jeg må dit. Hun undersøker meg ikke ordentlig og gir meg følelsen av at jeg ikke har «god nok grunn» til å komme. Ingen blikkontakt, smil eller empati.
Tar deg på alvor
Lege: Gunhild Hanssen SkrevetHar hatt Gunhild som fastlege i seks år. Hun tar meg alltid seriøst, jeg har blitt henvist når jeg har bedt om det og føler meg alltid lyttet til. Har hatt tett oppfølging av henne det siste året og føler meg alltid godt ivaretatt, hun støtter meg og er tydelig opptatt av min helse og situasjon. En dyktig og omsorgsfull fastlege.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?