Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken
Utrolig dårlig lege.
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetVærste legen jeg har hat. Hun gjør ikke jobben sin riktig. Fraråder alle å bruke denne legen. Hun lytter ikke på det du har og si og lager bare sin egen historie og bruker ting mot deg. Hun er ikke interessert i å hjelpe med faktisk det man sliter med. Hun er stigmatiserende og verken konkret eller saklig.
Anbefaler ikke denne legen
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetMeget uempatisk, bryr seg ingenting om pasient. Hun ville ikke høre på hva som plager meg og ville bare sende meg hjem så for som mulig uten behandling. Jeg har ikke hatt eneste sykemelding i mange år. Da jeg spurte om sykemelding denne gangen ble jeg mistenkeliggjort og hun forlot kontoret med en gang, etterlot meg alene der inne med tårefylte øyne. Jeg betalte regningen selv om legens tjenester ikke er verdt en øre for meg. Byttet henne ut med en gang.
Erfaren lege
Lege: Anders Bye SkrevetHar hatt Anders som lege i 2 tiår. Det er ingen tull. Når han ser det er nødvendig, tar han det veldig seriøst. God hjelp.
Ofte forsinket
Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi SkrevetOpplever at fastlegen har lite tid og ikke følger opp mine helsebekymringer Han tar dg ikke alvorlig
Den verste
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetJeg oppsøkte fastlegen min etter å ha slått hodet. Jeg hadde tåkete syn, svimmelhet og hodepine, men fikk kun beskjed om å ta Paracet og ble sendt hjem. Jeg følte at hun bare ønsket å få meg ut av rommet og ikke tok symptomene mine på alvor.
Etter min erfaring har dette vært den verste fastlegen jeg noen gang har hatt. Hun virker generelt uempatisk, bryr seg lite om pasientene, og dette har gjort at jeg nå er redd for å gå til legen igjen. Jeg følte meg helt oversett og utrygg som pasient.
Jeg hadde forventet en grundigere vurdering og/eller henvisning til videre utredning, og håper legekontoret tar pasientenes helse og trygghet mer på alvor.