Storoklinikken

Kontakt

Telefonnummer22 09 88 8822 09 88 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Vitaminveien 7-9 4 Etg, Storosenteret 0485 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(221)
221 vurderinger
Tilgjengelighet
(164)
164 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(172)
172 vurderinger
Service
(149)
149 vurderinger

Siste vurderinger av Storoklinikken

Dyktig og trygg, men lytter ikke...

Lege: Anders Bye Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

2018 var et år for meg hvor jeg hadde sårt behov for helsehjelp og var ørten ganger hos legen - nærmere bestemt Anders Bye, og Storo Klinikken...

Jeg kan jo først og fremst si at jeg liker Storo Klinikken veldig godt. Får alltid rask time og har jo nesten kommet på fornavn med alle assistentene og de som svarer telefonen. Så det er veldig hyggelig.

Når det gjelder Anders, så gir han jo uttrykk for at han har god peiling, men han er ikke veldig "proaktiv"...

Selv om han virker dyktig, føler jeg ikke at han er så flink til å lytte... Han hadde et par-tre formeninger om hva symptomene mine kunne være og henviste meg til spesialist for dette, men når alle resultatene var OK, så mente han at dette var psykisk i stedet for å sende meg til nærmere undersøkelse... selv om jeg hadde sterkt ønske om det for å utelukke noe...

Siden jeg fortsatt etter et år har symptomer som kommer og går, velger jeg å bytte lege for å få en second opinion...

Føler egentlig at de fleste av kommentarene her treffer spikeren på hodet.

Jeg mener at jeg kunne ha spart meg for MANGE legebesøk, helsefrykt og velvære i 2018 dersom jeg hadde fått 30% mer utredning helt i starten.

Effektiv og bra

Lege: Anders Bye Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Var der med datteren min. Sjekket henne raskt og effektivt. Var trygg på at dette var en bra vurdering. Min morfar har ham som fastlege og han er strålende fornøyd. Beste legen han har hatt.

Grunnen til at jeg ikke stoler på leger.

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært plaget med helseproblemer i flere år, som til slutt ble funnet ut av, men da jeg gikk hos Sissel fant man ikke noe på undersøkelsene jeg ble henvist til, og jeg husker fortsatt timen jeg hadde hos henne da hun opplyste meg om at hun ikke kom til å gi meg flere sykemeldinger fordi de hadde påvist at jeg var frisk så det var ikke noe mer hun kom til å gjøre. Hårreisende behandling og jeg håper virkelig ingen vil oppleve det jeg gjorde.

betydelig mangel på empati

Lege: Gunhild Hanssen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg opplevde at jeg ikke ble møtt. de gangene jeg kom, ble jeg ikke snakket til med respekt på noen måte. Jeg ble avbrutt mens jeg snakket, fikk kun tilbakemeldinger som "mhm", "ja", og da jeg spurte om videre undersøkelse fordi jeg har havnet på legevakta flere ganger grunnet sterke magesmerter og sterk hodepine, ble jeg nektet dette fordi det var "uaktuelt". jeg dessuten også alltid blitt vist døra etter 5-10 minutter. gjentatte ganger forsøkt å bli henvist til psykolog på grunn av traumer, men jeg ble bedt om å kontakte psykologer selv, som vil si at jeg måtte dra til privat, noe jeg ikke har penger til. denne legen har tegn på god utdanning, men mangler en betydelig mengde med empati. jeg har gått ut av legekontoret hennes og følt en dolk i hjertet fordi fastlegen min ikke var til hjelp.

Kunnskapsrik

Lege: Gunhild Hanssen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En lege jeg mener å føle meg trygg hos ved evt. alvorlig sykdom.
Viktig i min alder (73 år). Hun undersøker på kontoret, tar en klinisk vurdering, sender ikke pasienten bare til røntgen etc.