Storoklinikken

Kontakt

Vitaminveien 7-9 4 Etg, Storosenteret 0485 Oslo
Tlf: 22 09 88 88 – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
201 vurderinger
Tilgjengelighet
148 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
156 vurderinger
Service
134 vurderinger

Siste vurderinger av Storoklinikken

Kunnskapsrik og empatisk lege

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er meget godt fornøyd med Sissel Lahna som fastlege. Hun lytter, tenker helhetlig og viser forståelse. Kommer frem til behandling i samarbeid med pasienten. Hun har en meget tydelig kommunikasjon og sier ting rett frem. Noen ganger kan det bli litt vel rett frem hvis man er sårbar, men stort sett opplever jeg det som nyttig og hun hører på deg hvis du har gode argumenter for en sykemelding for eksempel. Ventetiden er gjennomsnittlig 40 min og jeg har aldri kommet inn til tiden. Litt dumt, men har man tid til å vente så er det verdt det, hun er en fastlege du ønsker å beholde!

Solid, dyktig og empatisk lege

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Sissel Lahna tar seg tid til pasienten, er interessert i problemstillingen, og gjør virkelig alt for å komme til bunns i et problem. Hun henviser videre til spesialist, tar prøvene som trengs og skriver ut aktuelle medisiner på en rask og effektiv måte. Hun tar seg tid til å lytte til meg og diskutere problemene. Opplever henne som samvittighetsfull og flink. Javisst er hun travel og man må vente, men slik er det med alle seriøse leger..

Effektiv, lyttende og flink

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Både datter på 2 år og jeg har vært hos Izadi på hastetimer. Han har vært veldig tilgjengelig i form av at han har sene timer, noe som har passet meg fint. Jeg har opplevd at han har husket datter og meg når vi har kommet tilbake, lest seg opp, sjekket oss grundig og gitt veldig verdifulle råd. En gang var jeg forsinket og da byttet han om på meg og en annen en, så den som kom etter meg fikk min time og jeg hans. Det var fleksibelt. Ble ikke avvist eller avkortet i hvert fall. Han har og vært flink i forhold til å undersøke datteren min. Jeg kan anbefale ham på det varmeste!

Hyggelig og dyktig

Lege: Dan Michael Nørager Andersen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Datteren min og jeg har hatt Nørager som fastlege i 2 år. Han har alltid vært hyggelig og møtt oss på en fin måte. Det er mulig å ta opp mange ulike problemstillinger med ham. Han er ikke påtrengende i sine meninger, men forsøker å komme med faglige vurderinger og samtidig lytte til det jeg sier. Han henviser videre til andre spesialister ved behov, kort tid på å få påfyll på resepter og får meldinger i innboksen i portalen som svar på prøver og om noe skal følges opp videre mht blodprøver. Er av og til vanlig forsinket. Virker ikke stresset. Må av og til konsentrere seg om å skrive ned ting på pc, men tenker at fastlegeordningen tvinger det frem da de har mange pasienter og lite tid per person. Han er ingen pratmaker, men har en varm og lun humor. Lett å booke time online, men har også opplevd å booke en time to ganger for å fjerne en fettkul. Det er som om ekstra prosedyrer som kirurgisk fjerning eller gynekologiske undersøkelser krever booking av rom og av og til kan det være lurt å si i fra om det på forhånd til sekretær eller til legen selv. Kommer ikke til å bytte lege, er veldig fornøyd. Stoler på ham.

Kort og brutalt

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hadde min sønn på 1 år hos han og fikk en veldig dårlig følelse. Ikke at han sier eller gjør noe galt, men det er måten det blir sagt og gjort på. Veldig kort og hard i kommunikasjonen og virker ganske uinteressert i deg som person eller dine bekymringer. Vanskelig å sette ord på, men egentlig en litt ubehagelig fyr som trenger å jobbe litt med sine sosiale ferdigheter.