Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken
Ikke velg henne som fastlege
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetDet siste årene har vedkommende vært uempatisk, utålmodig og kald person. Istedenfor å føle seg forstått og ivaretatt… går du ut med klump i halsen og utstøtt og føler du som pasient er feilen. De siste gangene har jeg følt st jeg har blitt gjort narr av legen indirekte. Legen husker heller ikke deg som pasient. Timen føles ut som første konsultSjonstime.
Gått ut på dato
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetSissel var en ganske ok lege da jeg begynte å gå til henne for noen år siden. Så, for ca 2 år siden, skjedde det noe med både dialogen og empatien samt evnen til lytte. H
Jeg har en kronisk sykdom og trenger i perioder oppfølging fra fastlege. Helt umulig å få time, og når jeg endelig fikk en time så fikk jeg ikke den helsehjelpen jeg hadde behov for. Jeg endte å gå til Dr Dropin til jeg kom inn på listen til en lege i nærheten.
Damene i resepsjonen er ikke hyggelige, unntaket er de som tar blodprøver.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Anders Bye SkrevetJeg har noe legeskrekk, og kvier meg alltid for å gå til lege. Anders er den eneste legen jeg har hatt som jeg føler meg helt trygg på. Jeg byttet lege da jeg flyttet, men jeg måtte bytte tilbake. Han er en meget kompetent allmennlege, og tar alle problemstillinger på alvor. Han driver i liten grad med smalltalk, noe jeg setter stor pris på. Effektiv og dyktig!
Kald og ufin
Lege: Gunhild Hanssen SkrevetHar vært hos Gunhild 3 ganger og har alltid tenkt at hun kan oppleves som kald, ser meg ikke i øynene og jeg føler ikke jeg blir tatt på alvor. Siste timen jeg hadde lo hun av at jeg var bekymret for brystkreft og til tross for at hun kjapt kom til en konklusjon at jeg hadde et virus ville hun ikke la meg ta en blodprøve dersom hun hadde «dårlig tid». Nå føler jeg at hun har gått for langt og byttet fastlege asap.
Ikke fornøyd med oppfølgingen hos fastlegen
Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi SkrevetFastlegen fremstod som travel og hadde begrenset tid til pasientoppfølging. Under konsultasjonen ble det opplevd at legen ikke lyttet tilstrekkelig og ikke tok helsesituasjonen på alvor, selv etter nylig akutt behandling på sykehuset. Tidligere blodprøver ble heller ikke gjennomgått. Opplevelsen var preget av lite tid og manglende oppfølging, og det ga et inntrykk av lav tilgjengelighet og engasjement.