Parviz Nieuwenburg Izadi
Han har vært min og min families lege i 20 år vi er alle veldig fornøyde med hvordan vi blir møtt og forstått av Parviz
Har hatt dr. Izadi som fastlege gjennom mange år. Jeg synes han er en veldig dyktig fastlege som tar dine problemer på alvor. Noen ganger blir vurderingen nesten for omfattende, med undersøkelser/henvisninger som strengt tatt ikke er nødvendige. Det kan være vanskelig å få time hos han, ofte har jeg måtte gå til vikar.
Det er en lege som absolutt ikke fortjener mindre enn fem stjerner, finner meg ikke i det hele tatt i de siste anmeldelsene, derfor måtte jeg reagere.
Han er en eksempel på hvor dyktig, effektiv, støttende og erfaren en lege kan være.
Takk for all hjelp jeg får av Parviz og damene i resepsjonen.
Fastlegen fremstod som travel og hadde begrenset tid til pasientoppfølging. Under konsultasjonen ble det opplevd at legen ikke lyttet tilstrekkelig og ikke tok helsesituasjonen på alvor, selv etter nylig akutt behandling på sykehuset. Tidligere blodprøver ble heller ikke gjennomgått. Opplevelsen var preget av lite tid og manglende oppfølging, og det ga et inntrykk av lav tilgjengelighet og engasjement.
Opplever at fastlegen har lite tid og ikke følger opp mine helsebekymringer Han tar dg ikke alvorlig