Stig Rune Wesenberg Johannessen

Norabakken Lege og kiropraktorklin.
Mann, 58 år

Godkjenning

Autorisasjon (1993)

Ledige plasser

0 av 1500
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

7 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Norabakken Lege og kiropraktorklin.
Pilestredet 75D 0354 Oslo
Vis kart
Stig Rune Wesenberg Johannessen er en av 569 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(33)
33 vurderinger
Tilgjengelighet
(27)
27 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(28)
28 vurderinger
Service
(27)
27 vurderinger

Siste vurderinger av Stig Rune Wesenberg Johannessen

Uproff

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har brukt Stig Rune Wesenberg Johannessen i noen år nå. Han var helt okei i starten. Men som flere andre nevner. Så får man følelsen av at han finner raske, enkle løsninger for å få deg ut fortest mulig. Ikke best mulig. Slet med å betale et par regninger. I neste time var han da lite behjelpelig med plager/problemer jeg nevte. Han ga meg behandling og medisin for det som var kritisk. Så fikk da beskjed om at han ikke jobber gratis og at jeg ikke fikk bestille ny time før hjelp etter regning betalt. Med andre ord truer han med å ikke hjelpe meg og mine plager dersom jeg ikke betaler. Har vi ikke krav på helsehjelp i Norge uansett ? Nettopp !

Virker uinteressert i pasienten

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Blid og jovial, men er overfladisk og tar seg ikke tid til å lytte til pasienten. Jeg opplevde at han stort sett prøvde å fleipe bort det jeg måtte ha av bekymringer, og ville ha meg raskest mulig ut av kontoret. Ble tydelig irritert de gangene jeg hadde mer enn én ting jeg ønsket å få undersøkt.

Kan se for meg at han er en hyggelig fyr å ta en øl med, men jeg går ikke til legen for å bli underholdt. Jeg går dit for å få hjelp til å løse det jeg måtte ha av helseproblemer.

Jeg byttet fastlege etter 2 år, og er veldig fornøyd med min nåværende fastlege.

Elendig lege, eier legesenter som er kun business.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg var pasient hos denne legen i fem år. Han var grei så lenge jeg ikke var syk. Etter at jeg ble kronisk syk, var han uempatisk, og klarte ikke skaffe seg kunnskap om et komplisert sykdomsbildet. Han var så arrogant og hørte ikke på spesialistene som utredet meg. Han tok ikke på alvor mine symptomene, brukte minimalt med tid og han henviste ikke videre.Og ikke snakk om å få en sykemelding av han. En gang sa at han ikke likte å sykemelde folk på grunn av han ble innkalt av Nav til møte. Jeg måtte jobbe syk lenge og helt til jeg ble alvorlig syk. Dersom du er kronisk syk og trenger oppfølging, er ikke denne legen riktig valg for deg.

Stig er Stig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Stig Johannessen er en likanes kar og en dyktig lege når det gjelder rask og effektiv ekspedering og utbedrelse av generelle symptomer og enkle konsultasjoner. Han er også effektiv og våken ift papirflyt og skjemavelde. Vedr. et mer komplekst sykdomsbilde, eller mer kompliserte diagnoser, så er det mest sannsynlig at Johannessen innehar kompetansen som trengs, men det er desverre minimalt med oppfølging eller tegn til innsats utover fabrikkstandaren. Hele fabrikken jobber iherdig med det alle andre fabrikker jobber med. Mest mulig strømlinjeformet for rask og lønnsom produksjon. Dette vises egentlig veldig tydelig på hvor underbemannet samt stresset sekretærene er så å si hele tiden, samt hvor umulig det er å få noen ord med Stig pr tlf, når det trengs. Så er du en frisk fisk som ønsker en Hot doktor som får ting unna samt fikser papirene i en fei når det trengs, så er Stig den rette legen for deg. Er du etterhvert en person som ønsket en fastlege du føler deg trygg på, en som engasjerer seg om du trenger videre behandling, samt gir deg sine beste råd og oppfølgning. Finn deg en annen doktor.

En super lege og super fyr!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Stig er en lett lege å prate med, etter jeg fikk Stig syntes jeg ikke at lege timer er ubehagelig lengere. Han tar meg på alvor med et glimt i øye!