Tone Jørgensen
Jeg føler jeg aldri får hjelpen jeg behøver. Jeg unngår så hardt jeg kan å dra dit av den grunn at jeg aldri blir tatt seriøst og at hjelpen jeg får ikke hjelper. Det er bare en utgift å dra hit. Er som regel sånn at jeg må sitte lenge å vente over tiden jeg er gitt og når jeg kommer inn er det som om hun prøver å ta rekord i raskeste legebesøk. Føler jeg må skynde meg for å fortelle det som plager meg. Har hatt henne som lege fra 0-19 år og nå skal jeg bytte. Når jeg er syk med halsbetennelse får jeg kanskje sykemelding med 1-2 dager fri fra jobben og når jeg enda gikk på vgs måtte jeg betale for flere meldinger på helsenorge fordi hun ikke klarte å skrive legeerklæring riktig på at jeg var syk. Jeg har ikke fått hjelp med noe av det jeg noen gang har spurt om. Det er lage ventelister på når det er ledig time og jeg blir ikke tatt på alvor. Styr unna.
Føler meg ikke trygg på at legen gjør riktige vurderinger. Ikke faglig oppdatert og henviser ikke videre.
Jeg håper Tone orker å fortsette å være fastlege, hun er trygg, tilgjengelig, kunnskapsrik og lyttende! Hun er en super fastlege
Tone Er en rolig trygg person som tar deg på alvor. Har vært pasient hos henne i Ca 15 år. Vi har vært igjennom mye på godt og vondt. Som regel kommer jeg ut med et smil om munnen selv hvor dårlig jeg er. Tone er som poteten hun kan brukes til alt. Veldig fornøyd
Tar tak i mine problemer og henviser raskt til ev spesialister. Alltid hyggelig og engasjert.
Hilsen